8-årig dreng har få måneder tilbage at leve i: Så tager han på sin første date

Udland

18/02/2023

Foto: Facebook @KTLA 5 News
Foto: Facebook @KTLA 5 News

Skrevet af Emil B.

Det må have været hans livs date...

Brutale oplevelse med kræft

David Spisak var blot to år gammel, da han fik den tragisk besked af vide af lægerne. Han hav leukæmi og med tiden ville han få det værre og værre.

Forældrene kæmpede og kæmpede for deres søn. Undervejs fik han to transplantation. En af donerne var hans 10-årig storesøster. Trods deres forsøg og donationer kom kræfter tilbage tre gange med fornyet styrke. Forældrene var enormt nedslåede over at se deres lille dreng gennemgå de smertefulde procedurer for blot at at kræften komme igen.

Da Davids læge i marts 2015 fortalte hans forældre, at kræften var vendt tilbage, besluttede de sig for at stoppe behandlingen. De ville have deres søns sidste tid til at være så god som muligt, det vil sige, pleje venskaber og familie – og hende han kunne lide fra klassen.

Dreng lun på en pige fra skolen

Der var omkring her, at moren opdagede, at han havde et godt øje til en pige fra skolen. Hun vidste dog ikke, hvem hun var, eller hvor seriøst forholdet mellem dem var. Men så snart hun fandt ud af pigens identitet, kontaktede hun hendes mor uden at tøve.

Den unge knejt mødte Ayla i sin kunstklasse og fandt hende både smuk og venlig. Uden at tøve fortalte David hende, at han kunne lide hende, og han huskede, at disse ord "overraskede" hende.

Før han nåede at bruge mere tid sammen med hende, måtte han dog desværre droppe ud af skolen på grund af sit forværrede helbred.

Heldigvis sluttede kontakten mellem David og Amber dog ikke, og Amber blev ved med at sende kort til David, mens han lå i sengen og plejede sig.

Og kort tid senere tog David så mod til sig og inviterede hende ud på en date. Og hun sagde: "Ja!"

Hans livs date

David sad i kørestol, da han mødte op ved hende. Det påvirkede dog ikke deres kærlighed, og han havde roser og en bamse på deres første date, da hun skubbede sin kørestol og viste ham rundt.

Amber og Aylas mor var glade for at se, hvor meget deres børn kunne lide hinanden. Den aften rejste David sig fra sin kørestol og gik for første gang i flere dage. Han fik også sit første kys på kinden fra den pige, han kunne lide.

Foto: Facebook @KTLA 5 News