89-årig på første date i mange år: Hvad der så sker, er hjerteskærende

Screenshot: TikTok @grandadjoe1933
Screenshot: TikTok @grandadjoe1933

Skrevet af Emil B.

Det er ikke alle, der er modige nok til at vende tilbage til datingverden 30 år efter, man sidst har været det. Men denne ældre mand og TikTok-stjerne turde det. Dog blev daten ikke som ventet.

TikTok-stjernens liv

Britten Joe Allington har en noget usædvanlig hobby sin alder taget i betragtning. I sin fritid elsker han nemlig at lave sjove videoer til sin TikTok. Nogle gange laver han mad, mens andre gang laver han sjove små sketches til sine mere end 6,2 millioner følgere.

En tredje slags videoer er dog af de mere alvorlige af slagsen. Han har også uploadet videoer, hvor han sørger over sin kone, der på tragisk vis døde i hans arme i 2009.

Og for et par uger siden uploadede han så endnu en trist video, der viser, hvordan det gik på den første date i mere end 30 år.

Hans spændingsfyldte møde

I videoen ser vi, hvordan han gør sig klar foran et storslået gyldent spejl. På billedteksten står der: "kom med mig på min første date i mere end 30 år!"

Det næste klip viser ham siddende på caféen, hvor han sidder længselfuldt og venter på sin date. Han skriver: "Jeg venter tålmodigt."

Han venter og venter og tjekker sin mobil for at finde ud af, om hun har skrevet en besked til ham, hvor hun aflyser datéen, men der er ingen besked derpå.

Han ventede en time, så spiste han sin mad helt alene.

Fans fulde af opmuntring til ham

I kommentarsporet under hans video har hans fans skrevet en masse søde beskeder til ham, så hans selvtillid kan komme på ret køl igen.

En skriver: "Hendes tab."

En anden roser ham: "Du er en af de mest respektable mennesker, jeg har stødt på. Venter en time uden at svine hende til. Du er en inspiration👌"