Kone hader mands vanvittige tatovering: Du kaster op af grin, når du ser den

Underholdning

12/03/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Redaktionen

Det er ofte forbundet med stor kærlighed, når man får tatoveret et minde om en anden på sin krop. Det er det sikkert også for Jarrie, der har fået en helt særlig tatovering, som hans kone dog ikke bryder sig om.

Jarrie og hans kone har sammen en TikTok-kanal, hvor de deler sjove begivenheder fra deres hverdag. Begge er fyldt med tatoveringer, og da Jarrie lavede en video, hvor han viser sin 'sjoveste' tatovering, går videoen viralt - måske til konens fortrydelse.

De har mere end 15.000 følgere på deres konto, og de var særligt glade for Jarries aparte tatovering.

Parret fra Australien har en forkærlighed for tatoveringer, og den sjoveste tatovering, han har, er nemlig et portræt af sin kone.

Det er ikke et portræt af konen, hvor hun er fanget i et smukt øjeblik. Tværtimod. I stedet er det et billede, der måske siger meget mere om deres forhold end andre billeder.

Hendes ansigtsudtryk siger det hele.

At Jarrie har fået en sådan tatovering beviser, at parret har en særlig sans for humor. "Jeg elsker det, hun hader det," skrev Jarrie i forbindelse med upload af videoen.

Det originale billede viser også Jarrie. Der har konen, Tegan, stadig lyst hår og vejer et par kilo mere. På næsten et år reducerede hun sin vægt fra 130 til 77 kg.

Det sjove klip er nu blevet set mere end 3,5 millioner gange.

Selvfølgelig kan TikTok-brugerne også grine af det.

"Hvis min mand ikke også får et dårligt billede af mig tatoveret, så vil jeg ikke have ham mere ok," kommenterede en bruger for eksempel.