Købte en taske til syv dollars: Indeni lå noget, der fik hende til at tabe kæben

Underholdning

29/03/2023

Foto: TikTok @Marthainfused
Foto: TikTok @Marthainfused

Skrevet af Rikki Jørgensen

Der er mange gode grunde til at gå i en genbrugsbutik for at finde ting til sig selv. Nogle gange finder man noget, som overrasker. Det var præcis, hvad Martha gjorde. Her er historien om, hvad der var i hendes taske til syv dollars.

Selvfølgelig er det ikke alle, der kan være lige så heldige som Martha.

Hun havde besluttet sig for at købe en taske, hun fandt i en genbrugsbutik. Tasken kostede 6.99$. Selvom den så lidt beskidt ud, så ville Martha have den. Den kunne altid renses.

Herefter var det meningen, at hun ville tage den nye taske i brug, men så skete der noget uventet.

Brev fra den tidligere ejer

Da Martha går i gang med at gøre tasken ren, finder hun en konvolut under bunden i tasken. Det er skubbet ind under en flap, så konvolutten lå skjult for det blotte øje.

I konvolutten lå der 300$ og et brev fra den tidligere ejer.

Brevet fortæller en historie om en arv, som skulle være tilfaldet den tidligere ejers børn, men tilsyneladende ville den tidligere ejer hellere gemme sine penge indeni hendes yndlingsting, og netop tasken hørte til en af de ting, som hun brugte dagligt.

Den tidligere ejer brugte tasken dagligt, fordi hun havde overrasket sin mand, da hun en dag kommer tidligere hjem end aftalt. Og på bordet står tasken. Selvom hun selvfølgelig ved, at tasken tilhører mandens elskerinde, så beslutter hun sig for, at tasken skal være hendes.

I brevet står der, at kvinden gik med tasken hver dag, og at manden tilsyneladende slet ikke har været klar over, at tasken tilhørte elskerinden.

Brevet slutter af med at opfordre den nye ejer af tasken til at bruge de 300$ til at købe en ny taske.

Nu spekulerer de mange, der har set Marthas TikTok om den tidligere ejer har flere ting til salg, hvor der er gemt kontanter. Det finder vi nok aldrig ud af.