Kvinde finder overraskelse i børns kagehus: Se det klamme fund her

Underholdning

19/03/2023

Foto: Katie Gompertz, Facebook
Foto: Katie Gompertz, Facebook

Skrevet af Redaktionen

En australsk kvinde fik sig noget et chok da hun købte et peberkagehus til sine børn.

En australsk kvinde ved navn Katie Gompertz har delt en humoristisk post på Facebook, hvor hun viser billeder af en æske med et peberkagehus. Der var dog noget i peberkagehuset, som hun ikke havde bestilt.

Katie skrev i sit opslag: "Det var ikke det, jeg bestilte", og det var der en god grund til.

Æsken indeholdt nemlig en stor huntsman-edderkop, der havde bygget sin rede og lagt hundredvis af æg i æsken.

Mens mange ville have fået sig en stor forskrækkelse og nægtet at røre ved papæsken igen, tog Katie det hele med godt humør. Hun er åbenbart ikke så bange for store edderkopper som mange andre.

Huntsman-edderkoppen, som er en af ​​de største edderkopper i Australien, kan vokse sig op til 30 centimeter i diameter og er kendt for at være ekstremt hurtig. De fleste ville nok have kastet æsken langt væk og aldrig have rørt ved den igen, men Katie derimod havde masser af overskud og kunne joke med hele seancen.

Katies Facebook-indlæg har fået masser af reaktioner, og nogle mennesker kan ikke se det humoristiske i opslaget.

De synes nemlig, at det ville være en af ​​de mest skræmmende oplevelser at finde en edderkop som den i noget, som de skal sætte tænderne i.

Der er ingen oplysninger om, hvad Katie gjorde med edderkoppen, da hun opdagede den i æsken. Men mon ikke den blev sat fri, og i dag lever et lykkeligt liv med gode minder om dengang, den boede i et peberkagehus.