Idiotiske unge sparker til ko: Sekundet efter får de som fortjent

Underholdning

18/02/2023

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Skrevet af Redaktionen

To unge drenge sparker til ko. Heldigvis får de som fortjent kort tid efter.

Er du ond mod dyr, betyder det sandsynligvis, at du mangler empati. Det er direkte fejt at være ond mod et forsvarsløst og roligt dyr. Desværre betyder det ikke, at alle behandler dyr ordentligt.

At påstå, at dyr ikke har følelser, virker nærmest uintelligent. Det er blevet bevist flere gange, at det er tilfældet. Det gør det blot mere forkert at angribe et forsvarsløst dyr, der blot ønsker fred og ro.

Derfor er det også næsten en fryd at se, når mennesker, der piner og torturerer dyr, får som fortjent. Det er præcis, hvad du kan se i klippet længere nede i artiklen. 

Kom kørende på knallert

I klippet nedenfor ses to unge fyre, der kommer kørende på en knallert. I starten virker det hele fredeligt og roligt, men lidt længere nede ad vejen græsser en ko. 

Af en eller anden grund synes den ene af de to unge, der sidder på knallerten, at han skal sparke til koen i det øjeblik, de kører forbi den. 

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at det er bevidst, at han vil ramme koen. I det de kører op til koen, ser man nemlig tydeligt, at han strækker sig ben for at sparke til koen, der ellers blot står og passer sig selv.

Han rammer koen med sin fod. Det vidner dog ikke blot om, at han ikke just er venlig mod dyr. Det beviser også ganske tydeligt, at han ikke er den skarpeste kniv i skuffen. 

Drengen, hans ven og knallerten vejer sandsynligvis kun halvdelen af koen tilsammen. Det får direkte indflydelse på, hvad der sker med de to drenge efter, at han har sparket til koen. 

Med andre ord, går det ikke helt, som den unge mand sandsynligvis havde til hensigt, at det skulle gå. Derimod bliver både ham selv og hans kammerat ramt af karma med fuld styrke.

Den unge mand (eller dreng), der sparker til koen, bliver kastet af knallerten, mens hans ven, der kører knallerten, mister kontrollen fuldstændig, hvilket fører til, at han styrter. Det er svært at benægte, at det er netop, hvad de har fortjent.