Hun fandt en flaskepost fra 1926: Da hun læste brevet blev hun nødt til at finde forfatteren

Underholdning

16/3/23 | 17:12

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Flaskeposten fra 1926 lå på bunden af ​en flod i næsten hundrede år. Selvom der var kommet en lille smule vand i flasken, var brevet stadig til at læse. Da Jennifer Dowker fandt flasken, satte det en stor eftersøgning i gang.

Jennifer Dowkey er passioneret dykker og arrangerer forskellige dykkerkurser.

En dag, da hun var ude at dykke med en veninde, fandt hun noget interessant.

Når Jennifer var ude at dykke, så elskede hun at lede efter gamle artefakter på bunden af floder og søer. Netop på denne dag så hun lige pludselig en grøn flaske på bunden af floden. Den dykkede hun ned for at samle op.

Vil finderen returnere denne flaske?

Flasken blev fundet i Cheboygan-floden i Michigan. Jennifer blev overrasket, da hun så, at flasken var to tredjedele fyldt med vand, men det var ikke det eneste, der var i flasken. Indeni lå der også et stykke papir. På trods af, at flasken var halvfyldt med vand, så var papiret til Jennifers overraskelse stadig læseligt.

På papiret var der skrevet en kort besked: "Vil den, der finder denne flaske, returnere dette stykke papir til George Morrow, Cheboygan, Michigan, og fortælle, hvor det blev fundet?"

Brevet var dateret til november 1926.

Jennifer tog et billede af brevet og lagde det på Facebook. Her håbede hun på, at nogen ville genkende forfatterens navn og lede hende på rette vej. Hun havde ikke de største forhåbninger, men pludselig begyndte opslaget at blive spredt med raketfart.

Allerede dagen efter fik hun et opkald fra en person, der godt vidste, hvem der skrev beskeden i flasken og smed den i floden.

Elskede at efterlade skjulte beskeder til folk

Det var George Morrows datter, Michele Primaeu, der umiddelbart efter at have set opslaget vidste, at det måtte være hendes far, der havde skrevet den korte besked.

Hendes far var desværre gået bort i 1995, og han havde ofte gemt beskeder til folk, som han så håbede på ville blive fundet.

Georges datter regnede med, at han havde fejret sin 18 års fødselsdag ved at smide flaskeposten i floden. Hans datter blev meget rørt over at få en besked fra ham, så lang tid efter hans død. Der var tilfældigvis fars dag sammen tid som beskeden blev fundet, og datteren havde netop tænkt meget på sin afdøde far.

De to kvinder blev enige om, at Jennifer skulle beholde flasken og give den et hjem på hendes skib.