Skakmester frataget sin titel: Sked i et badekar på sit hotelværelse

Udland

29/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der er mange måder at fejre en sejr ...

Vi har alle vores egne måder at fejre en sejr på - men at fylde et badekar på et hotelværelse med afføring er der nok ikke mange, der gør - håber jeg.

Det er dog sådan, den kinesiske skakmester Yan Chenglong besluttede at fejre sin sejr, og han står nu over for alvorlige konsekvenser for bizart at have svaret naturens kald i karret efter at have fejret sin turneringssejr.

Den 48-årige regerede som sejr ved den nationale Xiangqi - også kendt som kinesisk skak - turnering den 17. december og slog snesevis af kandidater til at tage titlen 'Xiangqi King' og en stor pengepræmie.

Men han havde knap nok tid til at sole sig i herligheden af ​​sin succes, før den Kinesiske Xiangqi Association (CXA), som var vært for den meget populære begivenhed, annoncerede, at hans titel blev tilbagekaldt, og hans præmie blev taget fra ham.

Så næste gang du vågner op med et ømt hoved, så vær taknemmelig for, at du ikke har ødelagt dit omdømme i skakverdenen, og hav et badekar fyldt med lort at håndtere som Yan.

Dårlig karakter og moral

CXA fandt ud af det mildest talt ulækre nummer, skakmesteren efterlod efter en nat med fest med sine venner på et hotelværelse og sagde, at han havde udvist 'ekstremt dårlig karakter' og 'overtrådt god moral'.

Foreningen sagde: "Yan indtog alkohol sammen med andre på sit værelse om natten den 17., og derefter forrettede han sin nødtørft i badekarret på det værelse, han opholdt sig i den 18., i en handling, der beskadigede hotellets ejendom, krænkede den offentlige orden og god moral, havde en negativ indvirkning på konkurrencen og begivenheden i Xiangqi, og var af ekstrem dårlig karakter."

Kilde: LadBible