Stewardesse deler genialt råd: Sådan redder du din forsinkede flyvetur

Udland

20/08/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Det kan være irriterende, når du skal vente i lufthavnen, men det er endnu værre, når du er på flyveren og bare venter på landingsbanen eller oppe i luften.

Det sker at fly bliver forsinkede, og når det sker hjælper det at være forberedt. Stewardessen Cierra Mistt har delt et trick på TikTok, som du "altid" bør gøre, inden du boarder, i tilfælde af en forsinkelse.

Cierra siger, at som passager, bør du sørge for at medbringe ekstra snacks og drikkevarer om bord, hvis uheldet er ude.

Ingen snacks

I en af ​​sine seneste videoe sagde Cierra: "Man ved aldrig, hvornår man får en kæmpe forsinkelse"

"Stewardesserne bliver instrueret i ikke at dele snacks eller en drink ud, før der er gået et vist stykke tid. Og det er kun, hvis døren er lukket."

"Men også fordi det på nogle flyvninger, især de kortere, er op til stewardessens skøn, om de vil yde den service eller ej."

Cierra tilføjede, at disse kortere flyvninger betyder, at der ofte ikke er tid nok til, at stewardesserne kan forberede en vogn at dele ud fra. Derfor kan det virkelig hjælpe at medbringe egne forsyninger om bord, hvis du bliver sulten eller tørstig under en forsinkelse.

Tissetur

I samme video anbefalede Cierra også at gå på toilettet, før du går ombord på flyet, eller vente, indtil du er helt oppe i luften, før du går.

Det skyldes, at stewardesserne har ekstremt travlt, mens alle går ombord, og det er derfor vigtigt ikke at komme i vejen for dem.

Når alle er gået ombord, er det også kabinepersonalets ansvar at kontrollere, at alle sidder på deres plads - hvilket du ikke vil være, hvis du bruger toilettet.