AirBnB-vært bankede på døren midt om natten: Grunden var chokerende

Virale historier

19/08/2023

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Skrevet af Magnus Møller

Da Pency Lucero og hendes kæreste tog på ferie i Sverige, havde de ingen anelse om, hvad denne tur ville betyde for dem begge. Og de havde slet ingen idé om, hvilken rolle deres ferieboligudlejer ville spille.

Pency deler sine rejseoplevelser på TikTok, og hendes oplevelse i Sverige er lige nu havnet på toppen af hendes oplevelser.

Pency havde sammen med sin partner lejet en Airbnb-indkvartering i den svenske by Rörbäck.

At de netop stødte på dette hus havde noget at gøre med en stor drøm fra Pency: Den unge kvinde ønskede sig brændende at se nordlys med sine egne øjne mindst én gang i sit liv.

Og Martin, der tilbød sin træhytte på Airbnb, havde lagt et lovende billede op i sin annonce. Det viste ejendommen om natten, mens grønligt nordlys skinnede over den. Hvor, hvis ikke der, kunne Pency opfylde sin drøm?

Men vejret syntes at være imod dem. Da Pency og hendes kæreste ankom til Sverige, begyndte det at sne kraftigt, og himlen var "næsten usynlig". Det forklarede hun til Upworthy.

Men deres vært gav ikke op. Han håbede stadig at han kunne vise det fortryllende syn til de to rejsende, der var kommet langsvejs fra for at se nordlyset.

Pludselig bankede det en nat på deres dør: "Jeg troede, det var en joke", skriver Pency i den TikTok-video, der viser øjeblikket, hvor hun træder ud i natten. Efter at have set på himlen tav den unge kvinde og begyndte at stråle af glæde.

Airbnb-værten Martin havde vækket hende på det perfekte tidspunkt - det smukke nordlys svævede over deres hoveder.

"Jeg var især imponeret over, hvad denne jord er i stand til", siger Pency begejstret. "Jeg havde aldrig forventet, at det ville være så smukt med det blotte øje."

Synet af lysskærene gjorde deres tur til Sverige fuldkommen. Foruden nordlyset var det især Martin, der stræbte efter at gøre sine gæsters ferie så smuk som muligt.

"Det var min drøm at fortælle verden, hvor fantastisk Martin var som vært", skriver TikTokeren i en post. Ifølge Pency blev hun og hendes kæreste taget med på rensdyrjagt, fik lov til at køre med på en slæde trukket af hans snescooter og fik endda lov til at låne hans bil for at tage til den nærliggende by.

Foruden hendes video, der allerede er blevet set over 13,9 millioner gange på TikTok, delte Pency også linket til Airbnb-annoncen i sin profil, så andre også kan få en lignende fantastisk oplevelse.