'Nazidræber' anholdt - brugte offerets bankkort til at købe is

Udland

26/9/23 | 11:09

Nedlagt ammunitionsbunker i Leipzig. Foto: Dorlmich at German Wikipedia (Original text: Nino Schramm), Public domain, via Wikimedia Commons
Nedlagt ammunitionsbunker i Leipzig. Foto: Dorlmich at German Wikipedia (Original text: Nino Schramm), Public domain, via Wikimedia Commons

Skrevet af J. Bøgen

Det var ikke just gennemtænkt ...

En teenager, der mistænkes for at have dræbt sin homoseksuelle elsker i en forladt nazibunker, er blevet anholdt, efter at have købt is med sit offer's bankkort.

Den anklagede Kevin R., 19 år gammel, er nu den primære mistænkte for mordet på Daniel Pester, hvis lig blev opdaget i bygningen i Leipzig, Tyskland, i juli.

Liget var kneblet og lænket fast i den længe forladte bygning, der blev brugt under Anden Verdenskrig, og den døde lå skjult under en betonplade.

Nu, to måneder senere, fortæller delstaten Sachsen-politiet, at Kevin R. er blevet anholdt, efter at han brugte 25-årige Daniels bankkort til at købe is, rapporterer tyske medier.

Blev fundet af fotograf

Politiet begyndte oprindeligt at lede efter Kevin R., da de begyndte at opklare ofrets række af homoseksuelle elskere og fandt ud af, at den angivelige drabsmand var den seneste kæreste.

Daniel's lig blev fundet af en fotograf, der tog billeder af den forladte nazitidsbygning, der engang blev brugt som lager.

Politiet tror, ​​at parret havde skændtes over penge.

Daniel, der altid har haft svært ved at få økonomien til at hænge sammen, havde ifølge lokale medier en kriminel fortid med bedrageri. Han tog stoffer og stjal andres identiteter for at bestille varer online og klarede sig ofte ved at bo hos de mænd, han indledte forhold til. Før drabet tilbragte Daniel sine nætter på en feltseng, opstillet på kontoret hos en af sine ældre elskere.

Efterforskere antager, at Kevin brød sammen, da han fandt ud af, at Daniel havde forsøgt at snyde ham økonomisk.

En af Kevins venner fortalte lokale medier den 18. september: "Kevin stolede ikke på Daniel fra starten og ville aldrig tillade, at Daniel boede alene hos ham."

Anklagede Kevin P. forbliver i varetægt. Hans retssag forventes ikke at begynde før 2024.

Efterforskningen fortsætter.

Kilde: Viraltab