Naboen slog hendes græsplæne - så fik hun ubehagelig seddel ind under døren

Udland

23/03/2023

Foto: senivpetro on Freepik
Foto: senivpetro on Freepik

Skrevet af J. Bøgen

Har du oplevet noget lignende?

En kvinde er rasende, efter at hendes nabo slog hendes græsplæne uden tilladelse - og derefter afkrævede hende 250 kroner for det.

Naboen ejer en plæneklippertjeneste og vækker ofte kvinden ved daggry på grund af noget elværktøj, han bruger, før han tager på arbejde.

Der opstod problemer de seneste dage, da kvinden og hendes mand hørte en plæneklipper i deres forhave og så, at det var naboen - de var meget forvirrede og spurgte, om han bare var sød.

På internetforummet Reddit tilføjede kvinden, at naboen senere efterlod dem en regning for sine tjenester, men hun nægtede at betale den.

Kvinden, som er anonym, skrev: "I weekenden hører vi begge nogen slå græs kl. 8, da vi er ved at gøre børnene klar til en fødselsdagsfest.

"Jeg kigger ud foran og ser vores nye nabo i gang med at ordne (slå, red.) vores forreste græsplæne. Da jeg bemærker ham, stopper han og går tilbage ved siden af.

"Jeg nævnte det for min mand, og vi har det begge ret akavet over det, da vi ikke formelt har mødt dem (naboerne, red.), og hvorfor slår han vores græsplæne tilfældigt? Er han sød? Hvad er det her?"

Ubehagelig seddel under døren

Da kvinden vendte hjem senere samme dag, var hun forbløffet over, hvad der lå under hendes hoveddør.

"Under døren ligger en regning....... for græsslåning. Den frække mand bad om 250 kroner for 30 minutter for arbejdet...... som vi ikke bad om," skrev hun .

"Jeg tager regningen med til deres hus og afleverer den til hans kone og forklarer, at vi ikke betaler, da vi aldrig bad ham om at klippe græs, og vi er ekstremt forvirrede over situationen. Hun så ærligt talt ikke engang chokeret ud over, hvad hendes mand havde gjort. Hun sagde, at hun ville give det tilbage til ham, og det var det."

"Vi tror, ​​de forsøgte at snyde os til at betale... seriøst, hvem opkræver 500 kroner i timen for en græsslåning!"

I kommentarfeltet var mange enige med kvinden i, at det var et meget mærkeligt træk at naboen, og det skulle de bestemt ikke betale.

En person skrev: "Så mærkeligt. Måske er han også passiv-aggressiv? Måske følte han, at du forsømte det, og så ville han slå en pointe fast?"

Mens en anden skrev: "Jeg forstår ikke sådan nogle naboer? Betaling for at tilbyde at hjælpe?"