"Min nabo har 40 høns og planlægger at slagte grise i baghaven"

Kæledyr

27/2/23 | 09:15

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En anonym mand lejer sin bolig ud i feriesæsonen, så den sidste ting, han vil have, er, at hans lejere skal være vidne til slagtning af grise i den nye nabos have.

Nye naboer

Manden blev forbløffet over naboens planer, da de annoncerede, at de vil købe 40 høns og slagte grise i baghaven.

Han bor på landet, og naboerne er lige flyttet ind. Han synes ikke, der er nok plads på ejendommen til at udføre disse planer.

Lige nu har naboerne 10 høns, en hane og tre grislinger. Planen er altså at firdoble antallet af høns, hvilket han ikke synes lyder realistisk, eftersom ejendommen kun er på en halv hektar.

Men det manden er mest bekymret for er hjemmeslagteriet, som kan traumatisere lejerne.

Manden, som skrev anonymt på Reddit, forklarede: ”Mit problem med det her er skalaen på deres planer. De har tænkt sig at købe yderligere 40 høns i løbet af de næste par måneder, og det, synes jeg, er alt for mange. 

Der er kun et lille hegn mellem de to ejendomme, så enhver vil kunne være vidne til slagtningen.

De ambitiøse planer

”Jeg vil bede om en dato på, hvornår de vil slagte, så jeg kan lukke lejemålet af og sikre mig, at ingen lejere er til stede, når de gør det,” skriver han.

”Og hvis det ikke er muligt, vil jeg tilbyde at betale en andel af prisen for en professionel slagter (en andel svarende til, hvad jeg mister for perioden, hvor jeg ikke lejer boligen ud), så de får råd til, hvad end de mangler – selvfølgelig mod lidt grisekød.”

I en opdatering forklarer manden, at naboerne heldigvis forstår hans bekymring og foreslår at udskyde slagtningen til efter feriesæsonen, og at de vil bygge en aflukket bygning til formålet. 

Mange svarede, at det er rimeligt at koordinere datoer for slagtningen for at undgå, at nogen ser det: ”Det er kun rimeligt at gøre,” skriver en person.

Andre pointerede også problemet med lugten af dyrene, selv hvis slagtningerne ikke bliver et problem.