Mor vil give lærer sød gave: Bliver i tvivl da både 7-årig søn og mand synes det er for underligt

Udland

12/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Moren havde brugt lærerens profilbillede fra Facebook uden de var venner derinde.

En mor, der troede, hun havde fundet på den perfekte gave til sin søns lærer, satte spørgsmålstegn ved det, da hun fik at vide, at det var "super underligt".

Det skriver The Sun

Moren Jordyn lagde en video op på sin TikTok-side for at forklare, at hun var blevet i tvivl om gaven, da hendes syvårige datter var kommet med sit synspunkt.

"Her er gaven," sagde hun i videoen og fortsætter:

"Det er ligesom denne væghængende ting i træ med et billede af hende og hendes betydelige anden. Mig og hans lære er ikke venner på Facebook, men jeg har lige slået hende op og brugt hendes profilbillede - det er taget for nylig. Jeg tænkte: 'Tror du, hun vil kunne lide det?' Og min syvårige sagde: 'Jeg tror, ​​hun ville have elsket det, hvis det ikke var en super uhyggelig ting at gøre'."

Manden bakker sønnen op

Og den reaktion havde Jordyn slet ikke overvejet.

"Jeg syntes ikke, det var så uhyggeligt - det er hendes profilbillede på Facebook - jeg syntes, det var en lille smule god detektivarbejde for at få en sød gave." fortæller Jordyn.

Da hendes mand kom hjem, viste hun ham fotogaven, hvorefter han spurgte hende, hvor hun havde billedett fra.

"Så jeg sagde, at det var hendes profilbillede på Facebook, og han sagde: 'Det er super underligt, det ved du godt, ikke? Det er uhyggeligt'," fortalte Jordyn og fortsatte:

"Men jeg har allerede fået det lavet nu, jeg har allerede betalt for det, og jeg har ikke en anden gave til hende, og jeg tager afsted i morgen tidlig. Jeg ved det ikke, jeg tror, ​​jeg bare skal give den eller om det er for underligt."

Folk synes det er uhyggeligt

Folk tog hurtigt til kommentarsektionen for at sige deres mening, med én, der skrev:

"Som lærer ville jeg blive skræmt. Bare fordi vi er lærere, betyder det ikke, at vores privatliv skal krænkes."

Som en anden tilføjede: "Ja...jeg ville være super forvirret. Jeg bekymrer mig om de mennesker i kommentarerne, der siger, at det ikke er mærkeligt. I har alle brug for grænser."

Ender lykkeligt

Andre efterlyste en reaktionsvideo, som Jordyn leverede i en anden video.

Her forklarede hun, at hun havde givet læreren et "heads up", at hun kunne betragte gaven som underlig.

"Da hun så gaven, lyste hun op," sagde hun. "Hun var ligesom 'oh my gosh, min forlovede kommer til at elske det her, jeg synes overhovedet ikke, det er underligt. Vi har ikke fået lavet noget ud fra vores forlovelsesbilleder. Jeg elsker det så meget."