Mor tager dette billede af sin søn: Få minutter senere erklæres han død på hospitalet

Udland

11/08/2023

Foto: Facebook/Romaldo Bitencourt
Foto: Facebook/Romaldo Bitencourt

Skrevet af Kathrine Frich

Det ligner at drengen leger i sand, men sandheden er meget mere grusom.

Et uhyggeligt billede fangede de sidste øjeblikke af en syv-årig drengs, der døde, efter at han legede i en bunke af kalkstenspulver, et almindeligt materiale, der blev brugt i byggeriet, som blev efterladt i siden af ​​vejen.

Det skriver Dailymail

Arthur Emanuel Bitencourt blev set give en dobbelt tommelfinger op, da han legede i dyngen, som forgiftede ham og få minutter senere førte til hans død.

Hastet på hospitalet

Den unge dreng blev hastet på hospitalet den 3. august efter at have indåndet det giftige støv, men blev på tragisk vis erklæret død ved ankomsten.

Hans knuste familie delte billedet af drengen i kalkstenspulveret, som blev taget minutter før han døde, som en advarsel til andre om dets farer.

Romaldo Bitencourt, Arthurs onkel, delte det tragiske billede på Facebook og skrev: 'De minder, jeg vil have om dig, mit kære barn, vil altid være de bedste.'

Arthur sprang ned i bunken med det giftige materiale nær sin families ejendom i Ipiranga, Parana, i det sydlige Brasilien, ifølge det brasilianske forretning Jornal Razao.

Kendte ikke til faren

Efter at drengen blev erklæret død, da han blev kørt på hospitalet, fastslog læger angiveligt, at dødsårsagen var at han havde inhaleret støvpartikler.

Arthurs familie hævdede, at de var uvidende om farerne ved pulveret.

"Dette billede blev taget et par minutter før hans tragiske død forårsaget af kalkstensindånding, mens han legede," sagde Arthurs onkel Romaldo og fortsatte:

"Vores taknemmelighed til GUD for at have sat Arthur i vores liv som en skat, der blev hos os i syv år, en måned og ti dage,"

Hyldest strømmede ind til drengen efter hans sørgelige bortgang, med en kvinde, der så ud til at være en ven af ​​Arthurs mor, der sagde: "Må Gud trøste hele familiens hjerte lige nu, du vil for altid være i vores hjerter Arthur! "