Mor kommer med genial løsning: Sådan gør du putningen let som en leg

Udland

11/10/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Har du problemer med at få børnebørnene puttet, så se med her!

Hvis du synes, at få dine børn til at udføre deres sengetidsrutine er som at hyrde katte, er der her en fantastisk måde at opmuntre børnene til at gøre processen smertefri.

Det skriver Mirror

En hårdt presset mor har delt en genial og sjov - men virkelig enkel - måde at opmuntre børn til hurtigt at gennemføre deres aftenrutine med så lidt ballade som muligt.

Ikke mere frustration

Sengetider med dine børn kan til tider være en virkelig tidskrævende hovedpine, som ofte når det stadie, hvor du vil trække dit eget hår ud i frustration - og det kan blive endnu værre, hvis dine børn altid synes at finde et nyt udbrud af energi, som gør tingene sværere – lige når du forsøger at hvile og få noget tiltrængt afslapning.

Men en frustreret mor på TikTok henvendte sig til sin egen mor, som fandt på denne fantastiske billige løsning for at vise børnene, hvad de burde lave og i hvilken rækkefølge – hvilket betyder, at de nyder at gennemføre alle stadierne – og det tager kun 10 minutter.

Guider gennem rutinerne

I videoen, som blev postet på kontoen @laurengiesting, via @babycentreuk, delte Lauren Giesting med seerne, hvordan man undgår det kaos ved sengetid, hun plejede at opleve.

Lauren viser et håndtegnet diagram lavet af hendes mor med syv sektioner med velcromærker, der guider hendes børn gennem deres rutine. Der er masser af sjove tegninger, der illustrerer hver handling, som børnene skal udføre, f.eks. 'brug potten', 'vask eller bad', 'børste tænder' og tage pyjamas på til 'læse bøger'.

Hun sagde: "Dette har været en game-changer i vores husstand. Min fantastiske mor lavede disse til mine børn, fordi vores sengetid har været katastrofal, og jeg har aldrig set mine børn være mere begejstrede for at børste tænder, tage pyjamas på og læse en bog. Det har ændret vores sengetidsrutine fra 30-60 minutter til 10 minutter. Fantastisk!"

Virker også på voksne

Videoen har fået 3420 kommentarer, og seerne er enige i, at det er en genial idé. Kommentarerne omfattede:

"Jeg har altid ønsket mig sådan noget uden at bruge klistermærker eller at skulle lave om hver uge, takker meget for at dele,"

og

"Jeg har brugt mange variationer som mor og lærer, men jeg elsker, at det hele hænger sammen, så der ikke er nogen ikoner/tokens at miste eller klistermærker at købe."

Nogle voksne mente endda, at det kunne være godt for dem også at prøve! En kommentar var: "Jeg er næsten 33, og det ville være fantastisk for mig - medicin, vaske ansigt, børste tænder osv." Mens en anden sagde: "Kan din mor lave sådan en til en 26-årig, der bare slet ikke er mig? Jeg beder dig?”.