49-årig mor dør efter kosmetisk operation

Udland

11/10/2023

Foto: Instagram, screenshot, @jaquicarrieri
Foto: Instagram, screenshot, @jaquicarrieri

Skrevet af Mia R.

En tidligere skønhedsdronning mistede livet efter at have gennemgået en kosmetisk operation.

Fra skønhedsdronning til skuespillerinde

Jaqueline Carrieri, som var 49 år, var tidligere blevet kåret som Høstens Dronning i San Rafael, Mendoza provinsen i Argentina. Ud over hendes tid som skønhedsdronning blev hun også kendt som skuespillerinde. Hendes død skete, efter en blodprop tilsyneladende dannede sig som følge af indgrebet den 1. oktober, udtalte hendes familie.

Rejste til USA for operation

Ifølge lokale medier var Carrieri fløjet til Los Angeles sammen med sine to yngste børn specielt for denne operation.

Arrangørerne af Høstskønhedskonkurrencen udtalte i en pressemeddelelse: "Hun døde i Los Angeles, Californien, som følge af et slagtilfælde forårsaget af kosmetisk kirurgi. Jaqueline repræsenterede Punta del Agua-distriktet som dronning og blev valgt som Høstens Dronning i 1996. I mange år klædte hun vores Høstens Dronninger med sin modebutik."

Mindes af kollegaer

En kollega, Vanesa Lana, udtalte dybt berørt: "Skulle du virkelig gå? En så smuk person, så fuld af liv. Livet er så uretfærdigt. Kære Jacqui, jeg har alle dine minder, dine råd, latteren, tårerne, de skønne øjeblikke, vi delte på scenen, hvor vi lavede det, vi elsker! Tak, tak for alt, Jaqui. Du vil altid være i mit hjerte!"

Der blev ikke givet nogen detaljer om, hvilken type operation hun havde valgt at gennemgå.

Risikoen ved kosmetisk kirurgi

Dette tragiske tab understreger de potentielle risici ved kosmetisk kirurgi. Selvom de fleste kosmetiske indgreb anses for at være sikre, kan komplikationer som blodpropper opstå, hvilket kan have alvorlige eller endda dødbringende konsekvenser. Det er vigtigt at være fuldt informeret om alle aspekter og potentielle risici ved en procedure, inden man træffer en beslutning om at gennemgå en operation.

Kilde: Viraltab