Mareridts flyvning: Kvindens chokerende oplevelse ved siden af ustyrlige børn

Udland

20/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Utilfreds passager tog ansvaret for ustyrlige børn ved siden af dem på et fly – da forældrene bevidst sad væk fra deres børn for at kunne drikke og slappe af på flyveturen.

Der er intet værre end at sidde ved siden af støjende børn under en flyvning. At være forældre i den situation kan også være utrolig svært, da man gør sit bedste for at underholde dem, mens de er fanget i deres sæde. Skrigende børn kan virkelig skabe uenighed under rejsen, og en kvinde blev ydmyget, da hun sad ved siden af to højlydte børn.

En kvinde havde efter et belastende familiebesøg reserveret en hel række sæder til sig selv. Kun for at indse, at hun ikke havde det. I stedet sad hun ved siden af to unge børn, mens deres forældre bevidst sad bagved og nød en drink.

Ikke nok med det, var det ikke kun den høje støj, kvinden skulle håndtere. De andre passagerer antog hun var børnenes forældre og begyndte at ”stirre” på hende for at få hende til at få børnene til at tie stille.

Selvom de faktiske forældre sad bagved, var der ikke meget, der kunne hjælpe med støjniveauet, da de ”klynkede og klynkede” på hele flyturen.

Deler sin oplevelse på internettet

I et opslag på Reddit fortæller kvinden om sin oplevelse: ”Disse børn klynkede under hele flyturen og skændtes. De lavede grove vittigheder og brugte elektronik (iPad, telefon, Nintendo) uden hovedtelefoner. De skubbede rundt i sæderne og tumlede med hinanden."

”Det var også en sen aftenflyvning, så jeg håbede at få en lur, inden min forlovede kom for at hente mig. Men selv med mine støjreducerende hovedtelefoner fik jeg ingen søvn på grund af deres skrig eller deres arme eller ben, der ramte mig. Jeg kiggede tilbage på forældrene én gang under den 2.5 times flyvetur og bad dem venligt om at få deres børn til at tie stille. De kiggede surt på mig, sagde ”børn” halvt seriøst én gang, grinede og fortsatte med at drikke.

”Så ud over en følelsesmæssigt anspændt weekend, fik jeg ikke kun mulighed for at hvile og slappe af på min flyvning hjem, men fik også kritik for børn, der ikke er mine. Jeg kunne nok have sagt mere, men jeg var mentalt udmattet og var i min egen verden."