Flypassager chokeret: Derfor mente anden mor, hun havde ret til hendes flysæde

Virale historier

18/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En passager blev chokeret, da de bordede et fly og gik hen til deres plads, blot for at opdage, at en 'berettiget' mor og hendes barn allerede sad, hvor de havde reserveret. Så brød helvede løs.

Moren delte sin historie på Reddit's 'Entitled Parents' forum: "Jeg boardede en fly fra NYC til Toronto. Jeg havde tjekket ind til flyvningen 24 timer i forvejen, så snart det åbnede, fordi jeg havde brug for en vinduesplads. Da jeg kom til min plads, sad der en kvinde på min plads, med et barn på omkring seks eller syv år."

Og hun fortsatte: "Jeg fortalte hende, at den plads, hun sad i, var min (jeg sagde det meget høfligt, da det kunne have været en ærlig fejltagelse). Hun pegede på en plads et par rækker væk og fortalte mig, at jeg kunne sidde på hendes originale plads – som IKKE var en vinduesplads."

Kvinde måbede

Og så forklarede kvinden, at "jeg ville have en vinduesplads, hvilket var, hvad jeg oprindeligt havde valgt. Hun kiggede bare på mig, derefter på sit barn, derefter på mig, uden at flytte sig. Jeg var ved at spørge hende igen om min plads, men manden bag mig overhørte vores samtale og tilbød mig sin vinduesplads. Jeg ville ikke lave en scene, så jeg accepterede det, og han satte sig i kvindens originale plads."

Passageren havde mange spørgsmål og undrede sig over, hvorfor det, hvis det var "så vigtigt for hende at sidde bag sit barn, hvorfor hun ikke tjekkede ind, da det åbnede?"

Hun undrede sig endda over, hvorfor hun ikke "forudbetale for en af de udvalgte pladser for at være helt sikker" og afsluttede indlægget med at indrømme, at hun var rasende over, at "hun bare antog", at de ville bytte. "En del af mig ønsker, at jeg havde krævet min plads tilbage."

Sådan skal du gøre næste gang

I kommentarerne forsøgte folk at opmuntre hende til ikke at lade det samme ske igen. En skrev: "Du burde have talt med en flyveleder. Vi kan ikke lade disse selvglade børn vinde."

En anden svarede på det: "Ja, det er god rådgivning. Disse selvglade mennesker skal indse, at de kan reservere de pladser, de ønsker, MEN BETALE MERE. De kan ikke længere bare tage andre menneskers pladser, fordi 'de har børn'."