Rasende Mor: Lærer sendte "advarselsbrev" om søns madkasse

Virale historier

14/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Mor gav udtryk for sin vrede, efter hun modtog et "advarselsbrev" om indholdet af sin søns madkasse. Hun var så vred, at hun gik på sociale medier for at fortælle andre om oplevelsen.

Skoleperioden er altid en stressende tid. En mor blev endnu mere forvirret, efter en lærer kom med en kommentar om sin søns madkasse.

Det er afgørende, at børn får en afbalanceret kost og forbliver hydreret hele dagen – men en mor var rasende, efter en lærer efterlod hende en ret kontant besked om sin søns spisevaner.

Hun havde pakket en skinke- og ostesandwich, noget frugt og nødder, agurkeskiver og en yoghurt til ham – men madmulighederne fik mange til at tale.

Læreren tilbød hende en "venlig påmindelse" om at "pakke snacks og ikke frokoster", men det efterlod moren helt forvirret.

Så gik hun på de sociale medier

Hun ventede ikke længe med at give udtryk for sin frustration over brevet, hun modtog på sociale medier, og folk blev forvirrede.

På de sociale medier skrev hun: "Kan nogen oplyse mig om, hvorfor lærere mener, at det er for meget med snacks, hvis han spiser det hele?"

Selv så nogle folk hende om, at der var meget mad pakket som en snack.

En foreslog: "Det er en portion mad i frokoststørrelse, ikke en snack. De har en politik om ikke at tage maden fra børn, der stadig spiser, så han forsinkede undervisningen."

En anden delte den samme opfattelse og tilføjede: "Jeg tænker, han tager sandsynligvis længere tid end de andre børn til at spise. Det ødelægger idéen, skolen har haft."

Imens var andre forældre ivrige efter at påpege, at hun kender sin "søns appetit bedre end nogen."

Så længe han nød maden, mente nogle forældre ikke, at der skulle være et problem.

"Hvis dit barn spiser det hele, har han brug for det. Stol på dig selv! Fortsæt med at rocke det, mor", sagde en anden ifølge Tyla.