Mand krævede at komme foran en mor med en baby i køen i Aldi: Nu kritiseres han overalt på Internettet

Udland

25/9/22 | 19:09

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Han skulle bare have et par bananer, så han mente, at han sagtens kunne springe foran i køen. Foran ham stod en mor med en baby. Nu kritiseres manden for ikke at have pli.

Situationen udspillede sig i en Aldi i Storbritannien, og den mand, der nu kritiseres, har selv lagt sin version af situationen på Reddit.

Det er ikke søde ord, han efterfølgende har fået med på vejen på det meget aktive forum.

"Insisterende" og "krævende" er nogle af de adjektiver, som Reddit-brugerne har benyttet til at klassificere manden, der besluttede sig for at fortælle om en situation, han selv havde oplevet. Han ville gerne have andres mening om den.

I et indlæg på et underforum på Reddit, der hedder "AmITheAsshole", spørger brugeren.

"Er jeg en idiot for at bede en kvinde med et barn om at træde bagved i køen, når jeg kun havde en vare?"

Den 20-årige mand forklarede:

"Jeg var i Aldi og købte en klase bananer. Da jeg stod i kø, lagde jeg mærke til, at en kvinde med et barn og mindst 30 produkter stod foran den eneste åbne kasse. Jeg spurgte høfligt damen, om jeg måtte gå foran, når jeg kun havde en vare og jeg havde travlt.”

Da manden gik forbi kvinden spurgte hun ham, om hun ikke var vigtig, når hun nu havde et barn.

Den 20-årige forklarede endvidere: "Jeg spurgte venligt, om hun ville have mig til at gå bag hende igen. Så begyndte hun at brokke sig over [hvordan] 'denne verden kun er for mænd'. Hun sagde, at hun ville skrive om det på Facebook, og om nogen havde et kamera til at optage situationen."

Kommentarerne i opslaget var nok ikke, hvad manden forventede. De fleste havde den holdning, at det var op til moderen med barnet at tilbyde manden pladsen foran hende.

"Når du spørger, havde kvinden ingen chance for at svare andet end ja," forklarede en bruger.