Mand fangede sin kone i at være utro: Derfor stoppede han hende ikke

Udland

06/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mand skabte forvirring, efter han indrømmede, at han havde fanget sin kone i at være utro, men af en bestemt grund gik han ikke videre med det.

Manden gik på Reddit for at forklare situationen og skrev: "For et par år siden var jeg i gang med min frokostpause og var ude at køre. Jeg kørte forbi mit hus, og min garageport var åben, og min kones bil og en anden bil var der."

Og han tilføjede: "Jeg parkerede på tværs af gaden og gik ind gennem garagen, som er i vores kælder, praktisk talt under soveværelserne i vores to niveaus hus. Bogstaveligt talt sekundet jeg var i garagen, kunne jeg høre sengen i vores gæsteværelse ovenover mig hoppe, og dæmpede lyde, der tydeligt var sex. Jeg stod der, næsten ude af stand til at tro på, hvad jeg hørte, men jeg blev ikke overvældet af vrede eller noget."

Han sagde, at han "krøb op ad trappen" efter stille at have åbnet døren ind til huset, og efter at have tilfredsstillet sin nysgerrighed, "sneg han sig tilbage ned ad trapperne, gennem garagen" og tilbage til sin bil.

Han så derefter dem forlade stedet omkring "15 minutter senere, og de gik bare ud midt på dagen".

Manden sagde derefter: "Problemet er... vores ægteskab er virkelig fantastisk. Som helt, fuldstændigt fantastisk. Vi har sex næsten hver aften, og vi er fuldstændigt forelskede. Vi har tre børn sammen, og livet er sgu godt.

Og han fortsatte: "I løbet af de sidste par år dukker jeg sporadisk forbi huset midt på dagen, og den bil er der omkring to til tre gange om måneden. Jeg er 100% klar over, hvad der foregår, og jeg er på en måde okay med det! Åh, og jeg ved også, hvem fyren er. Jeg fik en politikammerat til at slå nummerpladen op, og det er en af hendes ekskærester fra college. Han er også gift."

Manden delte, at hvis hun nogensinde finder ud af det, vil han fortælle hende, at han er okay med det, fordi deres ægteskab ellers er "perfekt", og han sagde, at han er "okay" med hendes venner-med-fordele-situation.

"Hvad synes I? Har nogen andre denne type situation? Er jeg totalt mærkelig?", spurgte han.

Delte kommentarer

I kommentarerne henviste nogen til indlægget som "på en underlig måde hjertelig", og en anden skrev: "Hvis det virker for dig, er det okay."

En anden skrev: "Det er sandsynligvis en god idé at tale med hende om dette. Hør her. Du er i en sjælden situation, hvor du ved, at din kone er utro, og du er cool med det. Du er okay med det, fordi du føler, at dit ægteskab er 'perfekt'. Men tænk på det fra hendes perspektiv... Hun føler, at der mangler 'noget'."

Kilde: Mirror.