Tror, hun har fundet en ræv ved vejkanten - hun tog grueligt fejl

Udland

15/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

For nylig, da Laurel Love McIntyre var ude at køre med en veninde i bilen, gjorde hun pludselig en overraskende opdagelse: Et usædvanligt dyr midt på vejen - eller, det troede hun i hvert fald ...

"Min veninde og jeg kørte lige ad motorvejen, da vi troede, vi så en ræv midt på vejen", forklarede hun i en video (se nedenfor), som hun siden har delt på sin TikTok-konto.

Straks satte den unge kvinde foden på bremsen og stoppede ved vejkanten, kun for kort efter at opdage, at det ikke var en ræv, men derimod en lille hund!

"Man kunne straks se, at den var ret såret", fortsatte hun. Og faktisk: I den korte video hopper den pelsklædte lille hund haltende hen over en mark.

Såret og alene

For Laurel stod det hurtigt klart, at hun ikke bare kunne overlade dyret til sin skæbne. Hun skyndte sig hen til hegnet og kaldte på firbenet. Og den reagerede med det samme!

"Jeg var så glad for, at den kom hen til mig!"

De to veninder skaffede hurtigt noget mad og drikke til hunden, som den begyndte at fortære på ingen tid.

"Det så ud, som om den havde været alene udenfor i lang tid. Den var tæt på at give op." Så lagde den sig igen og igen, som om den var for svag til at stå på sine egne ben. "Vi vidste, at vi måtte tage den med os."

Sagt og gjort: Laurel satte den hjemløse hund ind i bilen og kørte til en nærliggende dyrebeskyttelsesstation.

Sådan går det med den i dag

I en efterfølgende video forklarede Laurel, at hunden allerede havde det bedre. Den havde blot haft et åbent sår på poten, som nu kunne behandles. Hvad der var sket med den og hvorfor den strejfede alene rundt på gaden, er stadig uklart.

I øjeblikket bor den hos en plejefamilie tæt på Laurel, hvor hun jævnligt besøger den og overvejer at adoptere den frække hund. Dog er hun ikke helt sikker endnu. Kun få dage efter at have delt videoen på TikTok mistede hun nemlig sin elskede hund Steven og er derfor stadig midt i sorgprocessen.

Forresten: Hunden er siden blevet døbt Laurel - efter sin redningskvinde!

Det gør hende meget glad. "Det gør mig glad. Da jeg voksede op, blev mit navn aldrig nævnt nogen steder. Og nu er en hund blevet opkaldt efter mig!"

Kilde: Tag24