Kvinde raser på naboer: De bruger min skraldespand så den ikke bliver tømt

Udland

22/1/23 | 05:28

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Har du oplevet noget lignende?

En kvinde spurgte desperat efter svar online. Hendes naboer bliver ved med at bruge hendes skraldespande, og nu er hun ved at miste dem.

Det skriver The Mirror

En ryste kvinde skrev på onlineforummet Mumsnet fordi hendes naboer fortsætter med at bruge hendes skraldespande. Nu er det nået et punkt, hvor de er på randen af ​​at blive konfiskeret.

Hun forklarede, at hendes boligforening for nylig har implementeret en ny regel om, at hvis skraldespande er fulde mere end tre gange, så vil de konfiskere dem og ikke tillade dig at få dem tilbage.

I opslaget skrev hun:

"Jeg satte min skraldespand ud den anden dag, og da jeg gik ud, var den ikke blevet tømt, fordi nogen lagde to sorte sække med affald i den. Min boligforening har for nylig ændret reglerne om, at hvis dine skraldespande er fulde tre gange, konfiskerer de dem, og du må ikke få dem tilbage."

Mistænker naboen

Kvinden hænger ikke sine naboer ud direkte men fortsætter sit skriv således:

"Jeg ved ikke, hvem det er, men har mine mistanker. Skraldespandslåse virker ikke, da jeg ikke ved, hvornår skraldemændene kommer, det er forskellige tidspunkter og i de tidlige timer, så jeg sætter min skraldespand ud aftenen før. Jeg tænkte på at placere den et andet sted som ved siden af ​​mit hus, men jeg er ikke sikker på, at den vil blive tømt."

Det er dog tydeligt fra titlen på opslaget at hun mistænker naboerne. Der står nemlig "Har nogen haft problemer med, at naboer bruger deres skraldespande?"

Gik skraldet igennem efter adresser

I kommentarfeltet delte Mumsnet-brugere råd om, hvordan kvinden skulle gå videre med situationen.

En person delte deres førstehåndserfaring:

"Det er sket for mig en gang tidligere, jeg var nødt til at banke på naboens dør og bede dem komme og hente deres affald tilbage."

"skraldespandslåse har en mekanisme, der udløses, når den væltes op i skraldevognen, så du behøver ikke bekymre dig om at låse den op for dem," sagde en anden.

En tredje foreslog: "Jeg ville gå poserne igennem og kigge efter breve med adresser på."