Kvinde i chok: Svigermor forsøgte at stjæle hundehvalp og give den til sin datter

Udland

18/9/23 | 10:53

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Svigermoren gav hunden til sin 13-årige datter i fødseldagsgave.

En kvindes svigermor forsøgte at tage hendes hundehvalp og give den som en gave til sin 13-årige datter.

Det skriver Metro

Det er overflødigt at sige, at det ikke gik godt.

Tog hundehvalpen med

Hundehvalpens retmæssige ejer, 25 år, delte historien på Reddit og spurgte, om hun handlede forkert i forhold til, hvordan hun håndterede det.

Hun begynder historien med at forklare, at hun og hendes mand, 27 år, tog til sin lillesøsters 13-års fødselsdag og tog deres hundehvalp med, så familien kunne møde den.

 "Hun skrev: 'Da vi ankom, var alle super spændte over at se, at vi havde medbragt en hundehvalp. Alle klappede og legede med hende. Min svigermor spurgte mig, om hundehvalpen var til min svigerinde. Jeg sagde nej, at det her var min mands og min hundehvalp.

Hun holdt hvalpen lidt og gav hende tilbage, og alt syntes at være i orden.

Giver den i fødselsdagsgave

Men lad det være sagt, at snart ville alt være langt fra i orden.

'Min svigerinde begyndte at åbne sine gaver, da hun endelig bemærkede hvalpen i mine arme og spurgte mig, om svigermor endelig havde ladet hende få en hundehvalp til sin 13-års fødselsdag,' skrev kvinden. 'Før jeg overhovedet kunne sige noget, sagde svigermor "Ja."

Svigerinden brød ud i tårer over "endelig" at få en hundehvalp og kom derefter hen til mig og prøvede at tage hvalpen.

Jeg var i chok over, hvad der lige var sket, og lod hende faktisk tage hvalpen ud af mine hænder. Efter et stykke tid gik jeg hen til min svigermor og spurgte hende, hvad i alverden hun tænkte.

Hun fortalte mig, at min svigerinde havde bedt om en hundehvalp i årevis, og hun sagde: "Du har vel ikke noget imod det, vel?" Jeg var forbløffet. Jeg kunne ikke tro, at min svigermor bare gav min hundehvalp væk uden overhovedet at spørge mig.'"

Skreg op og flippede ud

Ja, det kan vi heller ikke.

Personen, der skrev indlægget, måtte tage sin svigerinde til side og forklare, at nej, hun kunne faktisk ikke få den nye hundehvalp.

'Hun begyndte at flippe ud og skrige bogstaveligt talt. Jeg tog bare hvalpen tilbage, og min mand og jeg forlod stedet. Da vi kom hjem, blev jeg bombarderet med beskeder og telefonopkald fra alle til festen, der spurgte mig, hvorfor jeg tog hvalpen væk.'

I en senere redigering af indlægget præciserede kvinden yderligere, at hendes mand '100%' støttede sin kone.

Hun skrev: 'Hendes fødselsdag var ved floden, mange mennesker havde taget deres hunde med til festen. Jeg vidste heller ikke, at hun havde bedt svigermor om en hundehvalp (de har to hunde).

'Min mand er 100% på min side. Vi ville ikke skabe en scene om det. Han har ringet til sin mor og sendt beskeder til sin familie siden episoden, men vi taler ikke med nogen om det lige nu, fordi det har været overvældende.

'Han havde fortalt sin mor flere gange, at vi fik en ny hundehvalp, og vi inviterede endda familien hjem til os til middag, så de også kunne møde hvalpen, men de havde en fodboldkamp at deltage i.'

Ikke dit ansvar

Ikke overraskende har folk i kommentarerne stort set udelukkende støttet kvinden i dette tilfælde.

 En person skrev: 'Hvem siger bare til en anden, at de kan få en andens kæledyr. Det er mærkeligt, og barnet er 13 år og gammelt nok til at vide, at hun ikke kan få alt. Din svigermor er tarvelig, og jeg ville overhovedet ikke føle mig dårlig. Det er din hund.'

En anden kommenterede: 'Nej, det er ikke dit ansvar at spille med på din svigermors løgne. Hun kan få en anden hvalp til sit barn.'

Andre foreslog, at hun skulle afsløre sin svigermors bizarre opførsel.

'Fortæl alle, der gerne vil vide det, at din svigermor trængte dig op i en krog og åbenlyst løj. Hvem i alverden gør sådan noget?' spurgte en anden kommentator.

'Fortæl ALLE, at svigermor løj. Bare fortæl dem alle sandheden ... du gjorde ingenting forkert. Sørg for, at folk ved det.'