Kvinde fik 5 minutters lift af naboen: Bliver chokeret da han stiller frækt krav

Udland

17/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden havde altid anset dem for at være venner.

En kvinde blev efterladt 'forbløffet' og fuldstændig 'overrumplet', da naboen, hun betragtede som sin 'ven', krævede 10 pund (85 kroner) for at give hende et lift fem minutter nede af vejen.

Det skriver Mirror

Hun og hendes mand havde bedt ham om at køre dem til deres nye hus, og da de kom dertil bad de om at få udbetalt 10 £ (85 kroner), fordi det i det mindste sparede hende for at betale for en taxa.

Kørte fem minutter

Kvinden følte dog, at de havde den slags forhold, hvor "den ene nabo hjalp den anden", når det var nødvendigt.

På mediet Mumsnet forklarede den anonyme kvinde, at hun havde kendt naboen i seks år og var blevet venner, til det punkt, hvor han ofte kom over til en snak, og hendes mand gav ham en cigaret, når han spurgte.

"Vi flytter og har ikke brug for vores bil i øjeblikket, da den står i garagen. Vi var nødt til at tage et par små kasser med til det nye hus fem minutters kørsel nede ad vejen." skrev kvinden i sit opslag og fortsatte:

"[Min mand] spurgte naboen, om han ville have noget imod at give ham et lift. Der kræves ingen hjælp til at løfte. Der var ikke meget, men for meget at bære alene."

Krævede 85 kroner

Naboen ville gerne køre dem, men da hendes mand havde lagt kasserne i bagagerummet bad han kvinden om 10 pund benzinpenge og tilføjede muntert, at det sparede hende for at betale for en taxa.

Hun tilføjede: "Taxaen ville have været billigere, og du kan køre meget billigere. Jeg var en smule overrasket for at være ærlig, men jeg betalte alligevel, selvom det har efterladt en dårlig smag i munden."

Medforældre skyndte sig til kommentarfeltet for at vise deres støtte, hvor de fleste var enige om, at naboen var den, der var galt på den.

Gad ikke åbne døren

En person sagde: "Sikke en stram r*v. Nu ved du og [din mand] i det mindste, at I aldrig behøver at give ham en ciggie eller gøre ham en tjeneste igen."

En anden tilføjede: "Det er så frækt! Hvordan har disse mennesker fronten? Glad for, at du flytter. Jeg ville også være blevet overrumplet, men jeg ville nok have sagt, at jeg ikke havde pengene og ville tale med [manden] senere. Så hvis han jagtede, så sig, lad os kalde det lige for alle de cigs."

Efter at have fået sine følelser beroliget, kommenterede kvinden:

"Jeg prøver ikke at lyde dramatisk, men det har såret mine følelser en smule, hvilket lidt fremhæver det faktum, at han åbenbart ikke opfattede os som venner i første omgang, hvilket er trist, da jeg tænkte, at vi ville holde kontakten efter flytningen. Det vil vi ikke nu. Det er nok at sige, da han kom og bankede på i dag, gad vi ikke åbne døren."