Kvinde farede vild efter at være kørt forkert: Overlevede 5 dage på slikkepinde og vin

Udland

08/05/2023

Foto: Twitter@VictoriaPolice
Foto: Twitter@VictoriaPolice

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden havde ikke planlagt en længere tur og havde derfor ikke andet end vin og slikkepinde i bilen

En kvinde, der farede vild i naturen overlevede på bare slikkepinde og en flaske vin i fem dage.'

Det skriver Ladbible

Ifølge embedsmænd tog kvinden, af politiet kun omtalt som Lillian, et forkert sving, mens hun var på ferie, hvilket førte til, at hun sad fast i sin bil i det afsidesliggende Victoria, Australien, uden mobilsignal. '

Farede vild på vejen

Efter at have prøvet at køre til Dartmouth Dam ramte den 48-årige kvinde en blindgyde ved Yankee Point Track og indså pludselig, at hun ikke var, hvor hun skulle være.

Mens hun forsøgte at vende tilbage, satte hendes bil sig fast i mudderet, og hendes telefon kunne ikke få signal.

Hendes kære slog alarm, efter at Lillian ikke ringede, som hun ellers gjorde dagligt for at tjekke ind med sin familie den 30. april.

Beredskabstjenester udførte omfattende søgninger i områderne Mitta Mitta, Wodonga, Bright og Albury; dog kunne de ikke finde noget tegn på Lillian. '

Men i weekenden, mens politiets Air Wing afsøgte det kuperede terræn, fik de øje på Lillians bil i Mitta Mitta-bushlandet.

Fundet i god behold

En lokal politivogn blev dirigeret af helikopteren til hendes placering, hvor hun blev fundet i live og i god behold.

Wodonga politistationssergent Martin Torpey sagde, at da kvinden kun planlagde en kort tur, havde hun kun pakket et par snacks med sig.

"Lillian blev fundet godt 60 km væk fra den nærmeste by, og på grund af helbredsproblemer var hun ude af stand til at prøve at gå efter hjælp, så hun blev ved sin bil," sagde han i en erklæring, og fortsatte:

"Hun brugte sin sunde fornuft til at blive ved sin bil og ikke forvilde sig ud i bushland, hvilket hjalp politiet til at finde hende. Hun planlagde kun en kort dagstur, så hun havde kun taget et par snacks og slikkepinde med, men ingen vand. Den eneste væske Lillian, der ikke drikker, havde med sig, var en flaske vin, hun havde købt som gave til sin mor, så det fik hende igennem."

Overlevede på vin og slikkepinde

Det var heldigt at kvinden havde valgt at købe den flaske vin, selvom vi her på redaktionen ikke vil anbefale nogen at leve af vin og slikkepinde.

"Selvom hun ikke kunne flytte sin bil, var hun i stand til at bruge varmeren natten over for at give hende lidt varme. "Efter at have været fortabt i bushen i fem dage, var hun ekstremt lettet og taknemmelig over at se os, og vi var lige så glade for at se hende." afslutter Martin Torpey