Kvinde afviser kærestes frieri da hun finder ud af hvor ringen kommer fra

Udland

26/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Hvad ville du have gjort i den situation?

En forlovelsesring skal symbolisere starten på to menneskers liv sammen – såvel som dit engagement i at elske og værne om dem.

Det skriver Mirror

Det er normalt et smykke, som en person kommer til at bære for evigt, så det skal være den rigtige stil, der passer til dem – og noget, du tror, ​​de vil kunne lide. Så da en kvinde indså, at hendes kæreste var ved at fri med den ring, han havde fået med den hensigt at give den til sin ekskæreste, blev hun forståeligt nok ked af det.

Nej tak.

Den anonyme bruger forklarede situationen på forumhjemmesiden Reddit og forklarede, at hendes kæreste aldrig endte med at give sin eks ringen, fordi de slog op. Han havde selv overvejet at sælge den, men besluttede sig for ikke at gøre det.

I indlægget fortsatte kvinden: "Han havde planlagt at fri i et stykke tid, og han viste mig denne ring. Den er smuk, og jeg syntes, det var ok, at vi brugte den. Så senere, da jeg spurgte ham, hvor han fik den fra, fortalte han mig det fåret. Jeg sagde til ham, at han ikke skulle fri med det, og jeg ved faktisk ikke, om jeg overhovedet vil være forlovet lige nu, for han fortalte mig ikke lige fra starten, hvor denne ring kom fra, og selvfølgelig er han nærrig."

Skal ikke genbruges

Kvinden modtog masser af støtte fra Reddit-brugere, hvor mange var enige om, at man ikke "genbruger" en forlovelsesring.

En person tilføjede: "Denne ring blev valgt til hans eks, ikke til dig. Han kan nemt bytte sig i smykkebutikken eller sælge den for at få noget særligt til dig."

En anden var enig og kommenterede: "Forlovelsesringe er utroligt intime ting. Næsten engangsbrug, da varen kun er beregnet til at blive båret af én person (valgt af køberen). Ringe af denne art kan ikke genbruges, medmindre de er familiearvestykker."

Nogle mente dog, at hun overtænkte situationen, med en person, der sagde: "Upopulær mening, men jeg tvivler på, at nogen mand ser på en ring og siger "wow! Jeg vil vædde på, at denne 0,75 karat sten VIRKELIG passer til min eks' personlighed, og jeg burde især vælge den". Næh, han ville have valgt det samme for enhver kvinde, fordi han kunne lide det, hverken mere eller mindre."