Kvinde afslører hemmelighed: For 25 år siden gjorde jeg noget forfærdeligt

Udland

22/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Hun valgte at dele hemmeligheden på lillesøsterens fødselsdag.

I 25 år har Keely Rayborn fra den amerikanske delstat Mississippi holdt en fatal hemmelighed skjult for sin familie. Til sin yngre søsters fødselsdag sprængte den blonde kvinde nu bomben.

det skriver Tag24

"Jeg har holdt en hemmelighed for mig selv i 25 år", forklarer Keely Rayborn fra Laurel, USA, på sin TikTok-profil. "Og jeg synes, det er på tide at dele den."

Livsændrende konsekvenser

I sin video sidder den blonde kvinde i sin bil og kan dårligt skjule en blanding af morskab, skam og frygt.

Efter hendes mystiske indledning undskylder den blonde kvinde først til sin mor og fortæller derefter om en dag, der er mere end 20 år gammel.

Dengang var hendes bedste veninder på besøg, og pigerne fik en dum idé:

De sneg sig ind på Keelys forældres soveværelse og fandt en "skinnende indpakning" på natbordet. Keelys veninder vidste med det samme, at det var kondomer og hvad de skulle bruges til.

Denne viden fik livsændrende konsekvenser.

Vi var så forsigtige

For det, der fulgte, skulle ændre familielivet for altid: "Der lå en nål", forklarer Keely i videoen. "Og jeg og mine veninder lavede en masse huller i indpakningerne."

Seks måneder senere fik Keely så regningen for sin handling: "Min mor fortalte mig, at hun var gravid", mindes den amerikanske kvinde. "Jeg var så glad."

Hendes mor har indtil i dag ikke fortalt Keely, hvordan det åbenbart var sket. "Min mor sagde altid, at hun ikke ved, hvordan det kunne ske", siger Keely. "Hun siger: 'Vi passede jo så godt på'."

Den meget sete video nåede ikke kun millioner af brugere, men også Keelys yngre søster, Sam Myrick.

Hun kan kun le af afsløringen af kondomhemmeligheden: "Tak, Keely, for at gøre det muligt for mig", siger den 25-årige i sin egen TikTok-video.