Konen tændte op i pejsen: Vidste ikke, hvad manden havde gemt i skorstenen

Udland

05/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det viser vist bare, hvor vigtig kommunikation er i forhold ...

Hvis du troede, du havde en dårlig dag, så skal du bare tænke på den stakkels fyr, hvis 18.000£ (151.295 kr.) livsopsparing gik op i flammer på et øjeblik.

Det skriver Ladbible.

Den uidentificerede italienske mand havde udklækket en plan for at holde sin dyrebare statsudstedte obligationsopsparing sikker i tilfælde af, at hans lejlighed i Rom blev røvet, men det er rimeligt at sige, at det hele endte præcis, som du skulle tro.

Gik op i røg

Fyren, der bor i Rom, forklarede, at han valgte at gemme kontanterne dybt i skorstenen - hvilket lyder lidt som en dårlig film allerede.

Tilsyneladende blev pejsen sjældent brugt, og han flyttede altid opsparingen i tide til vintermånederne.

I en besked til avisen Il Messaggero forklarede manden:

"Jeg troede, det ville være et sikkert sted, hvor tyve aldrig ville finde på at kigge. Min kone vidste ikke, at jeg havde gemt dem der."

Opbevaringen var svimlende 151.295 kroner værd, men efter at have undladt at advare sin kone om det usædvanlige gemmested, gik tingene hurtigt op i røg. 

Hun besluttede sig nemlig for at tænde op i pejsen.

Var lige ved at besvime

"Hvert år, før vi bruger pejsen om vinteren, plejede jeg at flytte dem. Denne gang nåede jeg ikke at gøre det i tide." fortæller den ulykkelige mand

Den fortvivlede mand indrømmede, at han 'næsten besvimede', da pengene gik op i røg.

Men alt er måske ikke tabt.

Manden fortalte lokale medier, at efter at have fået råd fra sin bror, der arbejder på posthuset, håber han, at nogle af obligationerne kan blive genudstedt, hvis han finder de originale serienumre på dokumenterne.

"Jeg kontaktede min bror, der arbejder på postkontoret, og han fortalte mig, at de kan genvindes," sagde han.