"Jeg har aldrig været smukkere": 77-årig pensionist gifter sig ... med sig selv

Udland

24/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden holdt en smuk ceremoni, hvor hun sagde ja til sig selv.

En 77-årig kvinde, der siger, at hendes første ægteskab var "dødsdømt" lige fra starten, er nu begyndt forfra og har sagt "ja" til sig selv i et fuldbyrdet bryllup.

Det skriver Mirror.

Dorothy 'Dottie' Fideli iførte sig en hvid brudekjole med slør for at gifte sig med sig selv, da hun tidligere havde troet, at det kunne være "for sent" at holde hendes drømmebryllup.

Har været gift en gang før

Moderen til tre blev gift med børnenes far i en kort ceremoni i 1965, hvorefter hendes nye mand gik direkte på arbejde, og hun tog hjem.

Parret blev skilt ni år senere, og som Dorothy selv udtrykte det, har hun nu været sammen med sig selv i fyrre år.

Da Dottie mindes sit første bryllup i et interview med Today, bemærkede hun:

"Jeg havde en sort kjole på, så jeg var dømt, før jeg gik i gang".

Dottie, der bor på pensionistsamfundet O'Bannon Terrace i Goshen, Ohio, fik først ideen om at gifte sig fra en ven, der havde set en lignende ceremoni finde sted i et tv-talkshow.

"Jeg sagde, ved du hvad, jeg har gjort alt andet. Hvorfor ikke? Jeg skal giftes med mig selv," fortæller Dottie.

Det bedste hun har gjort

Dotties datter Donna Pennington syntes, det var en vidunderlig idé. Hun hjalp med at ordne al madlavningen forud for den store dag og indrettede fællesrummet på sin mors alderdomshjem.

Gæsterne fik serveret skiver fra en hvid kage i to etager mønstret med røde roser, plus hjerteformede småkager og pindemadder formet som bryllupsklokker.

Bruden bar en smuk hvid kjole med gennemsigtige ærmer, afsluttet med et sølvbælte og et slør fastgjort med et smukt udsmykket pandebånd.

Selvom hun var "nervøs" for at blive gift for anden gang, var hun også spændt.

"Jeg fortalte min datter, jeg sagde: 'Dette er det bedste, jeg nogensinde har gjort, udover at have jer børn. Det er, hvad jeg altid har ønsket, og jeg er så glad for, at du (gav) det til mig."

I et separat interview med KCEN reflekterede Dottie: "Jeg troede aldrig, jeg ville se så smuk ud. Det er følelsesladet for mig. For det er noget, jeg altid har ønsket."