Hyrede privatdetektiv til kærestens pigetur - nu er han flyttet ud af sit eget hus

Udland

21/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvordan havde du håndteret de afsløringer?

En mand, der indrømmede, at han var mistroisk over for sin forlovede, delte, hvordan han besluttede at hyre en privatdetektiv til at følge hende på hendes pigeture.

Da hun hvert år tager afsted med sine veninder, havde han en fornemmelse af, at hun måske ikke opførte sig ordentligt.

Han sagde, at han var "dybt skamfuld" over at have tyet til ekstreme foranstaltninger, og hans mistanke blev bekræftet af efterforskeren. Nu overvejer han, hvordan han skal nærme sig emnet, da han fortryder "at snage og ikke stole nok på hende", men han ved ikke, om det er bedst at tilstå eller bare lade hende være uden nogen forklaring.

Han delte sit dilemma på internetforummet Reddit og bad om råd fra andre om, hvordan han skulle konfrontere sin forlovede, da han "ikke længere ønsker at være sammen med hende".

En mavefornemmelse

Han skrev: "Min forlovede og jeg har været sammen i fem år. Hvert år tager hun på denne pigetur kun med sine nære veninder. Noget i min mave havde generet mig ved disse ture. Måske var det de små ændringer i hendes adfærd bagefter eller de kryptiske samtaler, jeg tilfældigvis opfangede.

"I stedet for direkte at konfrontere hende gjorde jeg noget, jeg er dybt skamfuld over. Jeg hyrede en privatdetektiv til at overvåge hende på hendes seneste tur. Jeg fik resultaterne tilbage for nogle få dage siden, og så meget som jeg fortryder at krænke hendes privatliv, var mine mistanker ikke ubegrundede. Privatdetektiven fremlagde beviser for, at hun havde været utro. Det knuste mit hjerte.

"Nu er jeg fanget i denne følelsesmæssige storm. På den ene side fortryder jeg dybt at snage og ikke stole nok på hende til at tale om det. På den anden side føles sviget fra hendes side endnu mere betydningsfuldt. Jeg elsker hende, men jeg kan ikke længere se en fremtid sammen.

Hvordan nærmer jeg mig overhovedet denne situation? Skal jeg tilstå min snagen? Eller afslutte tingene uden at afsløre årsagen? Alle råd er velkomne."

Den 'modne' tilgang

Senere delte han en opdatering om sin situation, da talrige mennesker rådede ham til at tilstå over for hende. Han opdaterede sit indlæg og sagde, at han forsøgte at "håndtere tingene modent" og gav hende en chance for at stå frem og spørge "om der var noget, hun ønskede at dele om sin tur", hvortil han hævdede, at han blev manipuleret og begyndte at tvivle på sin "egen opfattelse og virkelighed."

Han uddybede yderligere: "Med de beviser, jeg havde, konfronterede jeg hende om affæren. Hun blev overrasket og spurgte straks, hvordan jeg vidste det. Jeg fortalte hende sandheden: at jeg havde hyret en privatdetektiv. Jeg ønskede ikke at beskylde nogen af hendes veninder, som nogle af jer foreslog, selvom en del af mig ærlig talt var fristet til.”

"Hun var rasende. Jeg har aldrig set hende så vred i alle vores år sammen. Derudover, da jeg følte, det var det rigtige at gøre, delte jeg beviserne med en af hendes veninders kæreste, så han kunne blive informeret og overveje at blive testet, hvis det var nødvendigt. Det stod klart for os begge, at vores forhold havde nået et bristepunkt. Vi slog op lige der. På trods af at det var mit hus, som jeg havde dækket økonomisk for os begge, forlod jeg det og tjekkede ind på et hotel, gav hende plads og bad hende om at pakke sine ting og flytte ud."

Mange mennesker roste hurtigt de handlinger, den knuste mand tog, som en bruger kommenterede: "Godt håndteret, mand, bedre end mig, jeg ville stærkt have overvejet at være mystisk og ikke fortælle hende, hvordan jeg vidste det, bare kom nu, jeg ved det bare lol. Men ros til dig for at fortælle det til de andre ægtefæller, du er den ægte helt," og en anden sagde: "Hun afslørede sin fulde karakter, heldigvis giftede du dig ikke med det skrald. F**k hende, beklager at du måtte have sådan en oplevelse."

Kilde: Mirror