Hospitalet troede ikke på hende: Kvinde angrebet af høg og slange på samme tid

Udland

09/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden var ude at slå græs da det vanvittige angreb fandt sted.

En kvinde fra Texas blev efterladt i chok efter at være blevet brutalt angrebet af en slange og en høg på samme tid.

Det skriver Mirror

Peggy Jones, fra Silsbee, manøvrerede sin havetraktor på tværs af sin baghave, da hun pludselig blev kastet ud i den surrealistiske konfrontation med en slange og en høg.

En slange falder ned fra himlen

Hun sagde: "Jeg slåede græs på vores ejendom, da en slange faldt ned fra himlen ud af det klare blå og landede på min arm."

Slangen, hvis art forbliver uidentificeret, viklede sig om hendes arm med et skruestik-lignende greb.

Hun forsøgte at ryste slangen løs, men den klamrede sig til hende og begyndte endda at bide hendes ansigt, men hendes briller beskyttede hende mod potentielt katastrofale bid.

Så kommer høgen

For at gøre tingene værre, styrtede en høg ned fra oven og gik til angreb på Peggys arm og forsøgte at vriste slangen fri.

Hun sagde: "Jeg blev bare ved med at sige, 'Hjælp mig, Jesus, hjælp mig, Jesus,' Til sidst fik høgen fat i slangen som den stak afsted med, og jeg kiggede ned, og jeg var dækket af blod, min arm var ret revet op," fortalte hun KPRC og tilføjede, at hun også havde "gift" over den højre linse på hendes briller.

Overraskende billeder viste Peggys arm skæmmet af sår, blod og blå mærker. Hendes mand kørte hende til et nærliggende hospital, hvor lægepersonalet først ikke troede på, hvad der skete.

Hospitalet tror ikke på historien

Selvom Peggy slap fra hændelsen uden livstruende skader, men hun sagde, at prøvelsen tog en følelsesmæssig vejafgift.

Hun sagde, at hun tror, ​​at høgen tabte slangen på hende, og at hun tror, ​​at høgen, der styrtede ned, i sidste ende reddede hendes liv.

Hun sagde: "Jeg tror, ​​det var Guds måde at lade mig leve på, fordi jeg ikke kunne finde ud af en måde - slangen slap ikke min arm," sagde hun og tilføjede:

"Jeg føler mig bare taknemmelig for, at jeg er i live. ."

Høge spiser primært små pattedyr, som egern eller mus, men de er også kendt for at jage slanger. Rødhalehøge er især dygtige til slangejagt, og vil endda indtage giftige slanger, som klapperslanger.