Vanvittigt uheld: Sådan endte bil på førstesalen af en families hus

Udland

11/02/2024

Foto: Junction Fire Company, Facebook
Foto: Junction Fire Company, Facebook

Skrevet af Redaktionen

En bilist i USA udførte et nærmest filmagtig stunt ved at få sin Toyota fløjet direkte ind på første sal af et enfamiliehus. Det ser ud til, at handlingen måske var planlagt af manden.

Det kunne sagtens ligne scenerne til en Hollywood-film. Billederne viser et nærmest filmagtig stunt, der blev udført af en bilist i USA. Vedkommende formåede at manøvrere sin Toyota ind i første sal af et enfamiliehus i Pennsylvania.

Dette usædvanlige syn mødte brandmændene fra Pennsylvania sidste år.

Ifølge New York Post reagerede det lokale politi først på et nødopkald om en bizar ulykke. På stedet fandt kollegerne fra "Junction Fire Company" en Toyota Corolla, der var kørt ind i soveværelset i et enfamiliehus.

Bilen blev siddende fast på første sal og under tagkonstruktionen, hvilket gav redningspersonalet et utroligt syn, som de selvfølgelig tog flere billeder af.

Husejerne var heldigvis ikke til stede, da Toyotaen kilede sig fast mellem soveværelset og verandaens fortag.

Utroligt dårlig timing

Kun bilens fører blev såret og bragt til hospitalet. Før hans Toyota kunne trækkes ud af huset, skulle huset først stabiliseres. De uheldige skader på enfamiliehuset ramte beboerne lige før stormsæsonens begyndelse, så det kommer til at give flere udfordringer for den uheldige familie.

De bærende vægge blev beskadiget, og der opstod et kæmpe hul i husets øverste hjørne. Redningspersonalet dækkede det midlertidigt med en presenning.

Ifølge den lokale brandvæsen kørte Toyotaen sandsynligvis på en lille fordybning i jorden ved siden af huset, der kastede den opad. Men for at ramme huset på første sal, kræves der høj hastighed. Politiet mener derfor ikke, at det var en ulykke.

Efterforskningen viste, at det store hop var en forsætlig handling. Der er dog endnu ikke rejst tiltale mod føreren.

Det er uklart, om de personer, der bor i det beskadigede hus, og bilisten kender hinanden.