Kok har arbejdet på Burger King i 27 år uden en sygedag: Nu har indsamling ændret hans liv

Virale historier

09/08/2023

Kokkens liv er forandret: Foto: TikTok
Kokkens liv er forandret: Foto: TikTok

Skrevet af Redaktionen

Kevin Ford har arbejdet som kok hos Burger King i Las Vegas i over 27 år uden en eneste sygedag. Trods sin imponerende arbejdsmoral er han ikke blevet belønnet med andet end værdiløse reklamegaver fra sin arbejdsgiver.

Hans datter, Seryna, startede for nylig en indsamling for sin hårdtarbejdende far.

Indsamlingen har allerede indbragt omkring 400.000 amerikanske dollars (cirka 2,5 millioner kroner). Hun forklarede, at hendes far begyndte at arbejde i fastfood-kæden for 27 år siden, efter at han havde fået forældremyndigheden over to af sine døtre efter en skilsmisse.

Ford valgte Burger King som arbejdsgiver primært på grund af sygeforsikringen, og han formåede at få alle sine fire døtre gennem high school og college.

Ford er nu tæt på pensionen, som falder bort, hvis han siger op. Dette førte til, at Seryna startede en indsamling på platformen "GoFundMe", som har haft bemærkelsesværdig succes.

Ford blev kendt gennem en video på TikTok, hvor han viste, hvad han fik som tak fra sin arbejdsgiver for 27 års tro tjeneste: en pose fuld af reklamegaver. Internettet reagerede med forfærdelse over den manglende påskønnelse. De fleste var af den overbevisning, at hårdt arbejde burde belønnes bedre.

Efter mere end 13.500 donationer i alt oversteg det samlede beløb 400.000 amerikanske dollars!

Med denne pensionsbonus vil Ford utvivlsomt kunne leve bedre end med den magre gavepose fra sin arbejdsgiver.

Ford betragter nu sine velgører som en "udvidet familie" og har udtalt, at de er beviset på, at den menneskelige ånd stadig er i live.

Pengene er bestemt til hans børns fremtid, hans børnebørn og hans drøm om et eget hus.