Gravid mor til firlinger blev bedt om at vælge, hvilke to der skulle leve

Udland

09/12/22 | 10:09

Foto: Facebook @QuadMumPlusOne
Foto: Facebook @QuadMumPlusOne

Skrevet af Emil B.

Livet kan hurtigt forvandle sig fra drøm til mareridt. Det erfarede en mor under sin graviditet med firlinger, da hun pludselig skulle vælge hvilke to, hun ville beholde.

Fik første barn, men næste barn blev straks mere udfordrende

Kendall MacDonald og hendes mand, Josh MacDonald, var ivrige efter at tage det næste skridt i deres ægteskab, nemlig børn.

Selvom Kendall døjede med helbredsproblemer, trodsede hun dem og bød velkommen til endnu en på holdet.

Kort efter prøvede de igen at blive gravide. Denne gang viste det sig dog at blive markant sværere.

Kæmpede for sin graviditet

Kendall ønskede desperat en søskende til sin søn, men det blev desværre langt mere udfordrende anden gang, parret prøvede.

De gjorde alt, hvad de kunne, for at få gang i gravidteten på trods af lægernes advarsel om, at det ville blive meget op ad bakke, og hun risikerede en abort, selv hvis hun blev gravid.

Endelig efter tre års forsøg lykkede det moderen at blive gravid, ikke blot med en, men med flere.

Gravid med firlilnger

Moren og faren blen stærkt overrasket. Det fortæller hun selv: "Det var et kæmpe chok. Vi var næsten vantro, fordi der ikke findes firlinger i nogen af ​​vores familier. Det havde jeg ikke forventet."

Da parret kom sig over chokket, indtrådte glæden. De så virkelig frem til alle fire nye medlemmer af familien.

Det var indtil den næste scanning, hvor lægen fortalte hende om hendes fremtidsmuligheder. Kendall siger: "Det blev foreslået, af hensyn til mit og mine babyers helbred at kun beholde et sæt tvillinger.

Det var en hjerteskærende nyhed, og hun vidste, at de havde et enormt dilemma, de stod i og snart skulle træffe et valg om det næste skridt. I løbet af et par uger træffede de så valget: de ville beholde begge sæt tvillinger.

Fødslen var hård, men moren kæmpede og kæmpede sammen med kirurgerne, og heldigvis faldt det godt ud. Moren beholdte alle børn.