Flyttede bademåtten - nu beder hun internettet om hjælp

Udland

25/08/2023

Foto: Screenshot, Facebook/Cleaning and Organising Inspiration Australia
Foto: Screenshot, Facebook/Cleaning and Organising Inspiration Australia

Skrevet af J. Bøgen

Hvordan ville du komme det til livs?

Jeg tror, ​​vi alle kan blive enige om, at rengøring af badeværelset er en af ​​de mindst begunstigede husholdningsopgaver, ikke? Al den skrubning og knofedt, bare for at få det til at se ud ... ja, præcis som det var før.

Men en kvinde i Australien stod med en særligt udfordrende omgang for nylig, da hun efter at have taget brusemåtten op for at rense gulvet blev mødt af et uventet syn.

Karyina, fra Queensland, skrev et opslag på Cleaning & Organizing Inspiration Australia Facebook-gruppen for at spørge, om nogen kunne hjælpe med hendes knibe, med et billede, der viser, hvad nogle troede var "orme", der kom ud af gulvet.

"Hvordan ville du håndtere det her?" skrev hun.

Synet fik mange andre brugere til at føle sig helt forfærdede, med en kommentar som: "Gud, jeg troede, det var orme."

En anden skrev, at de havde et "hjerteanfald i et minut" efter at have gjort den samme observation, mens en tredje spurgte: "Er der andre, der flippede ud og troede, at det var orme af en slags?!"

Andre var bare chokerede over det rod, Karyina skulle håndtere, uanset om det lignede orme eller ej.

"Sikke et mareridt, jeg anede ikke, at dette kunne ske," skrev en, mens en anden tilføjede, at de heller "aldrig havde set det før".

Bademåtten var på en eller anden måde smeltet sammen med gulvet, hvilket betyder, at da Karyina tog den op, efterlod den snavs fra materialet på fliserne.

Internettets løsningsforslag

Heldigvis kom nogle Facebook-brugere frem med fornuftige løsninger.

En foreslog: "Åh nej, gør dig selv en tjeneste gå til Bunnings (et australsk byggemarked, red.) og køb Goo remover. Det er forbløffende på noget klæbrigt! Især det!"

En anden skrev, at "kogende varmt vand fra elkedlen skulle hjælpe", mens en anden tæntke ud af boksen og ville "hælde noget malingfortynder på og skrabe det væk med en plastikmalingsskraber".

Blandt de mere alternative forslag skrev en bruger, at "eukalyptusolie" fungerede godt for dem, sidste gang det skete for dem, og en anden Facebooker tilføjede: "Hvis det er porcelænsfliser, så få noget acetone fra en bilforretning (brug ikke neglelakfjerner), hæld det på, lad det stå i fem minutter, og gnid det derefter af med en klud."

Men flisegulve kan nemt blive beskadiget, så nogle advarede Karyina om at fortsætte med forsigtighed – med én person, der rådede til at holde tingene enkle efter at have haft det samme problem på sit gulv.

"Jeg havde det på mit flisegulv, og det eneste, der virkede for mig uden skader overhovedet, var en dampmoppe med en børste - vær meget forsigtig, hvis du bruger andre produkter, du kan ridse eller beskadige farven på fliserne," skrev hun.