Én elev får ved et uheld hele skolen udelukket fra McDonald's

Udland

25/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Vedkommende er nok ikke den mest populære på blandt sine medelever ...

Alle 1.086 elever fra Burgess Hill Academy i West Sussex kan ikke længere få en Chicken McNuggets, Happy Meal eller en McFlurry, på grund af én elevs opførsel.

Den pågældende McDonald's-restaurant er placeret på Civic Way i Burgess Hill bymidte, hvor elever i uniform nu er forment adgang.

Universitet, som driver Burgess Hill Akademiet sagde, at udelukkelsen, som McDonald's har iværksat, er "resultatet af én enkelt persons handlinger."

Rektoren for Burgess Hill Akademiet, Simon Davies, blev endda set på McDonald 's-restauranten, hvor han fortalte elever, at de ikke måtte komme ind, rapporterer Argus.

Uklart, hvad der er sket

Det er ikke blevet offentliggjort, hvad eleven faktisk har gjort, siden McDonald's har set sig nødsaget til at bandlyse mere end 1000 skoleelever.

Det har dog eftersigende været "antisocial opførsel", der har fået tingene til at komme så langt ud.

Sussex Politi oplyser til nyhedsmediet LADbible: "Vi er opmærksomme på - og fortsætter med at samarbejde med partnere og lokalsamfundet for at reagere på - og rapportere om antisocial opførsel blandt unge i Burgess Hill."

"Vi opfordrer alle med information om antisocial opførsel til at indberette det online. For flere detaljer, besøg venligst vores hjemmeside," siger Sussex Politi.

Skole tager afstand

I mellemtiden udtalte en talsperson fra of Brighton Akademiets Fond også til LADbible: "Beslutningen om at iværksætte dette forbud blev truffet i fællesskab af McDonald's, Sussex Politi og Burgess Hill Akademiet."

"Vi støtter fuldt ud denne foranstaltning og forstår, at tidsrammen for at ophæve forbuddet vil blive fastlagt af McDonald's.

"Det er vigtigt at understrege, at handlingerne, der førte til denne beslutning, var resultatet af én enkelt persons handlinger og ikke afspejler de værdier og standarder, som vores akademi og elever står for.

"Burgess Hill Akademiet fordømmer denne opførsel, uanset om den fandt sted før, under eller efter skoletiden."

I forbindelse med undskyldningen til McDonald's for hændelsen tilføjede de: "Vi udtrykker vores oprigtige undskyldning til McDonald's for eventuelle gener, der er opstået."

"Vi samarbejder aktivt med Sussex Politi for at løse dette problem og forpligter os til proaktivt at fremme respektfuld og ansvarlig adfærd inden for vores skolesamfund gennem kommende forsamlinger.

"Vores personale var til stede for at støtte efter hændelsen, og vi er dedikerede til at opretholde en åben dialog med alle involverede parter under dette midlertidige forbud.

"Brighton Akademiets Fond er fuldt engageret i at håndtere dette problem med størst mulig alvor og stræber efter at skabe og opretholde et respektfuldt miljø for alle vores elever og det bredere lokale samfund."