50-årige Karen skifter navn: Det er simpelthen blevet for meget

Udland

13/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Den negative opmærksomhed som navnet har fået de sidste par år er blevet for meget for hende.

Vi får ikke meget at sige til det navn, vores forældre giver os, når vi bliver født, og nogle gange kan du desværre finde dig selv i bunden af ​​mange vittigheder, hvis du har et navn, som folk kan lide at gøre grin med. 

Det skriver Mirror

Og selvom det ikke er i orden, at nogen skal hånes for deres navn, hvis du opdager, at du ikke vil have med at gøre med drillerierne  - eller du simpelthen ikke kan lide det navn, dine forældre gav dig - så kan du altid ansøge om at få dit navn ændret.

Vil skifte navn som 50-årig

Det er præcis, hvad en kvinde planlægger at gøre forud for sin 50-års fødselsdag i år, da hun indrømmede, at hun er træt og træt af, at folk er "grimme og dumme", når de hører, hvad hendes navn er.

Kvinden sagde, at hun ikke havde problemer med at blive kaldt Karen gennem hele sin barndom, men i de senere år er navnet blevet et meme online med folk, der bruger det til at henvise til enhver, der handler berettiget.

Nu vil kvinden skille sig af med navnet for altid og bad i et Reddit-forum om forslag til, hvad hun skulle vælge som sit nye navn.

I tvivl om det rigtige navn

Hun skrev et opslag online hvor der stod:

"Navneændring fra Karen. Jeg gider ikke mere. Folk er grimme og dumme. Jeg bliver 50 i år, så jeg kan ikke se noget i 'Dakota' eller 'Mabel' rækken - det rigtige navn vil sandsynligvis ikke være på en liste for nyfødte, men jeg er ikke sikker. Hvad er gode muligheder? Jeg har set andre Karens ændre deres navn til Wren eller Ren. Sidstnævnte kan jeg klare; førstnævnte er ikke plausibelt for min alder."

Kommentatorer på indlægget var hurtige til at give kvinden alternative forslag, med de bedste anbefalinger, herunder Kaye, Carrie, Kaz og Erin.

Nogle foreslog også, at hun ændrede sit navn til sit mellemnavn, hvis det var en mulig mulighed for hende, men hun svarede for at forklare, at hun heller ikke er vild med sit mellemnavn, Aviva.

Kede af at hun føler sig mobbet

Andre sagde dog simpelthen til kvinden, at de var "kede af" at høre, at hun følte behov for at skifte navn på grund af det dårlige ry, som navnet Karen synes at have opbygget i nyere tid.

En person sagde: "Ville bare sige, jeg er ked af, at folk har fået dig til at føle sådan," mens en anden sympatiserede:

"For hvad det er værd, forbinder jeg ikke nogen person, der rent faktisk hedder Karen, med den dumme måde, det navn blevet kapret på. Jeg er så ked af, at du finder det umuligt at leve med nu," og en tredje skrev: "

Det er et utroligt almindeligt navn, og det er et pænt navn, der er ikke noget galt med det. Mange mennesker er bare dumme."

Kvinden svarede på et par af kommentarerne for at takke dem for deres forslag og sagde, at hun er særlig glad for Kaz, Kerry, og endda bare at gå efter bogstavet K.

Hun sagde også, at hun forsøgte ikke at lade kritik af sit navn komme til hende , men synes nu, det er "udmattende, hvor slemme folk ofte er" og vil bare videre.