Kvinde bliver forfærdet over søgehistorik på Ipad: Du gætter aldrig hvad der skete da hun konfronterer sin mand

Udland

13/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Nogle ting bør man bare ikke søge efter, heller ikke for sjov eller for at stille sin nysgerrighed, hvis man er i et fast forhold.

Når du er i et forhold, er det vigtigt at respektere din partners privatliv. At gå igennem din partners telefon er bestemt ilde set – men nogle gange falder du måske over noget ved et uheld, som du bare ikke kan ignorere.

En kvinde kunne ikke tro sine egne øjne, da hun faldt over sin mands søgehistorik på internettet, der var dukket op på familiens iPad, som var synkroniseret med hans Apple-id.

Hun var forfærdet over at finde ud af, at han havde søgt efter prostituerede i lokalområdet - og til sidst konfronterede hun ham med det.

Det fortæller Mirror.

Bedste Thaimassage

Den anonyme kvinde spurgte online, om hun havde grund til at være bekymret. Hun forklarede, at den første hændelse skete for 12 måneder siden. Hun havde snakket med ham, og han påstod, at han var nysgerrig efter, hvordan man fandt dem.

I et senere indlæg skrev hun: "Så var han væk igen og søgte efter 'voksenarbejde'. Nu har han været i udlandet og søgt efter 'bedste thaimassage'"

Hun fortsatte: "Han siger at han har dårlig ryg og bare leder efter massage?"

Selvom hun giver udtryk for, at hun ikke tror, at han har været hende utro endnu, så føler hun sig stadig ført bag lyset.

Usikkerhed at spore

Hun tilføjede, at hendes mand manipulerer hende, når hun nævner det, og siger, at hun er "usikker", og at han "ikke har gjort noget forkert". Hun fortsatte: "Vi har to meget små børn sammen. Og mens han er væk, passer jeg dem og sørger for, at der er mad nok i huset."

Medforældre i kommentarfeltet sagde, at de ville være bekymrede, hvis de var i samme situation. En person tilføjede: "Det ville være nok for mig at miste respekten for min partner, og jeg formoder, at jeg ville føle mig paranoid og ikke stole på ham."

En anden tilføjede: "Jeg ville ikke have tilgivet, at han søgte prostituerede i første omgang. Men jeg ville heller ikke være i et forhold, hvor der ikke er nogen tillid med en partner, der slår min søgehistorik op."