Brød ind hos eks-kæresten, da hun tog på ferie: Ville bare sove i hendes seng

Virale historier

13/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Brud kan ofte være smertefulde og alt andet end nemme. For at komme over sorgen efter det gamle forhold kræves der forskellige ting for hver person. Mens de fleste søger afledning, lange samtaler og masser af is, greb en ung mand på TikTok nu fat i en usædvanlig - og ulovlig - strategi.

I en video, som Garrison King har uploadet på TikTok, forklarer han, at han lige nu befinder sig i sin ekskærestes soveværelse.

"Forestil dig: Du savner din ekskæreste så meget, at du bryder ind i hendes hus og sover i hendes seng, mens hun er på ferie."

Garrison havde nok ikke forestillet sig, hvad den video ville komme til at betyde, men da videoen gik viralt, endte det med at få konsekvenser. Bare få dage efter, han havde uploadet videoen, var den blevet set mere end 3,4 millioner gange, og Garrisons cirka 420.000 følgere var chokeret.

"Det er sygt og en forbrydelse," skrev en af hans følgere, og en anden skrev: "Jeg ville ringe til politiet og flytte med det samme."

Men hvordan var Garrison overhovedet kommet ind i sin ekskærestes hus?

"Jeg kender stadig koden til dit hus," sagde han i videoen - og han taggede faktisk den unge kvinde.

Selvfølgelig blev nogle brugere mistænksomme. De undersøgte Aspen Rosners profil nærmere. Var det virkelig hendes værelse? Og var den unge kvinde klar over, hvad Garrison lavede i hendes hus?

Spørgsmålene blev hurtigt besvaret: Ja og ja.

Faktisk kaldte hun en af sine nyeste videoer på det sociale medie for "Hvis endnu en person fortæller mig, at der er nogen i mit værelse". Derefter delte hun et andet klip, hvor hun sidder ved siden af sin påståede ekskæreste.

Selvom der senere kom flere videoer, hvor Garrison fortsatte med at "bryde ind" i hendes hus, tror hans følgere ikke længere på det. Det ser ud til, at de to bare har lavet en lille joke.

Denne usædvanlige måde at tackle en smertefuld situation på har skabt skarpe reaktioner online. Nogle mener, at det er en helt tåbelig og en risikabel handling, der ikke bør opmuntres. Andre ser det som en form for humor eller en måde at lette på spændingen efter et brud.

Selvom videoen og de efterfølgende klip har skabt røre, virker det som om, at Aspen Rosner og Garrison King har haft en fælles forståelse for, hvad der foregik. Måske har det været en måde for dem at håndtere bruddet på og finde en måde at håndtere det hele med et smil.

Eller måske handler det hele bare om at få reaktioner, likes og følgere.

Hvad tror du.