4 årig drillede hendes barn - så tog moren hævn

Udland

26/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Legepladser kan være barske, og det samme kan små børn.

Børn kan ofte være slemme mod hinanden, men at se sin lille pusling blive ked af det er ikke særlig rart. En mor besluttede at tage sagen i egen hånd efter at have set en fire-årig pige mobbe sin søn uden grund.

Ifølge Mirror afslørede hun, hvordan hun med vilje havde fået en lille pige til at blive fanget. Hun skrev: "Jeg har en et-årig søn, og vi besluttede at gå på legepladsen, hvor der var en flok børn, blandt hvilke der var en strid pige.

"Min søn, som ikke vidste bedre, gik tæt på hende, og hun sagde bare til ham 'Hvad laver du her? Du er ikke inviteret her!'."

Børnelokker

"Jeg synes ikke om at han blev ekskluderet, men jeg regnede med, at han ikke forstår disse ting endnu, og jeg ville ikke være en af ​​de overfølsomme curlingforældre."

Senere fik hun øje på bøllens bedstemor og besluttede sig for at tage hævn. Hun fortsatte: "Det virkede som om, hun ikke er en af ​​de løsslupne bedstemødre, der bare så på."

"Mens de var tæt på, gik det op for mig, at jeg kunne lokke hende til at være ond mod mit barn foran bedstemor. Så jeg placerede min søn tæt på hende, da jeg tænkte, at han alligevel ikke ville forstå. Og det virkede."

Den triumferende mor afslørede: "Den lille pige sagde igen til min søn: 'Du er ikke velkommen her! Gå væk!’ Men denne gang hørte hendes bedstemor det, og hun fik problemer."

En semitjeneste

"Bedstemoren sagde, at de nu skal hjem, da hun ikke kan være sød. Hun kæmpede mod det, men kunne ikke gøre noget.”

Folk skyndte sig at dele deres følelser om historien. En person skrev: "Du gjorde hende en semitjeneste. Du gav hende muligheden for at udvise noget adfærd, som en voksen i hendes liv burde rette op på, og heldigvis var bedstemor klar til opgaven."

Nogle mente dog, at forælderen var tog det for langt; "Garanteret der er nogen, der gjorde det mod hende, og hun gav den videre til en hun troede det var sikkert at sige det til."

En anden person spurgte: “Upopulær mening her, men hvordan skal pigen vide, hvordan man 'er sød', hvis straffen bare er at gå hjem? Burde du eller bedstemoren ikke have været mere opdragende?”