Utrolig, men sandt: Hemmeligt hack, der giver dit hår volumen

Sundhed

21/09/2023

Skrevet af Emil B.

En influencer er gået viralt på TikTok efter at have promoveret det hårmiddel, hun bruger for at opnå utrolig volumen. Det har efterlade brugere målløse.

TikTok er fyldt med influenceren, der praler af deres fyldige lokker, og efterspørgslen efter tricks er høj fra kvinder, hvis hår typisk ligger fladt. Emnet er så populært på platformen, at taggen "Hvordan man giver volumen til rødderne" indtil videre har fået mere end 3,1 millioner visninger.

Nu hævder en skønheds-TikToker at have fundet løsningen i produktet Color Wow Xtra Large Bombshell, som blev demonstreret i en viral video.

Videoen blev postet fra brandets officielle konto med teksten: "Advarsel: Du er ved at få det bedste hår i dit liv! Xtra Large Bombshell Volumizer styrker og fortykker øjeblikkeligt OG har indbygget varmebeskyttelse. Plus, det er fri for alkohol, salt og udtørrende harpiks! Dit drømmehår er kun et pumpetryk væk!"

For at teste produktet trækker influenceren håret væk fra ansigtet og holder det adskilt, mens hun sprøjter produktet på rødderne. Tricket indebærer at bruge en hårbørste til at holde denne hårsæk oppe fra rødderne og blæse håret med en hårtørrer mod bagsiden af hovedet.

Når hårsækken frigives, skal rødderne forblive oprejst med betydeligt mere volumen, ligesom influenceren gør.

Delte meninger om videoen

Videoen fik blandet modtagelse, da mange, der tidligere havde brugt produktet, hævdede, at de ikke havde opnået nær så meget volumen som kvinden gjorde: "Dette er uden tvivl det værste produkt, jeg nogensinde har brugt, eller jeg bruger det forkert :( nogen, fortæl mig det, hahaha," skrev en utilfreds kunde.

En anden anmelder svarede hurtigt med kommentaren: "Brug det på tørt hår med en stor rund børste. Du skal sørge for, at det derefter er tørret ordentligt, ellers kan du mærke det. Det tager øvelse at få det rigtigt."

En anden person i kommentarerne påpegede, at produktet og metoden ville være mere egnet til en med tykke rødder, da disse er mere tilbøjelige til at stå oprejst: "Det er, fordi hendes hårrødder er så stærke til at holde sådan en stor volumen. Mine ville ikke ske," bemærkede TikTok-brugeren i en kommentar, der fik mere end 50 likes.