Frisør: Genialt hårtrick til at få volumen i dit hår

Sundhed

05/6/23 | 06:29

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En frisør har delt et simpelt, men livsændrende tip, rettet mod til ældre damer. Ifølge eksperten er det "universelt smukt", så det er bestemt et forsøg værd.

Største fejl

Gabriela Soares, også kendt som Glam Girl Gabi, er en frisør og influencer. Hun deler vigtige hårtips til kvinder. I en YouTube-video med titlen "Life Changing Styling Tips for Mature Hair" fortalte Gabriela modne kvinder, hvordan de kan skaber og bevarer volumen.

Hun fortalte sine 232.000 abonnenter: "Når du bliver ældre, er volumen i dit hår en af ​​de mest universelt flotte ting, du kan gøre."

Hun forklarede, at mens mange modne damer styler deres hår med volumen om morgenen, er der et par "kernefel", de laver, hvilket betyder, at volumen ikke holder. Og hun tilføjer: "Bare et par små ændringer vil give enorme resultater."

Brug dette værktøj

Eksperten har fortalt, at det bedste at gøre er at investere i de rigtige varme hårværktøjer, når du bliver ældre. I stedet for fladjern køb en udblæsningsbørste.

Hun kaldte selv for udblæsningbørsten for et livsændrende varmeværktøj, der giver "fantastiske resultater".

Hun hævdede også, at det er lettere at kontrollere end en rund børste og hårtørrer, når du tørrer dit hår. Men fordi udblæsningsbørsten er et varme værktøj, er det afgørende, at den, der bruger dem, forbereder håret med noget varmebeskyttende middel. Dette skal fungere som et "skjold", så værktøjet ikke bliver beskadiget.

Styling af håret

Hun har også delt et andet trick, der medvirker til at skabe volumen i håret for ældre kvinder. I stedet for føntørre håret ned, bør de føntørre håret op igen.

"Du ønsker at bevæge dig i små kontrollerede sektioner og føntørre, at rod op i hver enkelt sektion - dette er den bedste måde at få volumen, der holder dig hele dagen."

Hår skal fryse i dets volumenstilling

Og i løbet af dagen begår mange ældre også en fejl. Gabi fortalte, at mange kvinder glipper at lade deres hår "fryse" i en volumenstilling. De skal derimod lade det køle af i volumenstilling. Det gør de ved at tilføje nogle velcro-ruller øverst på hovedet i en såkaldt "mohawkposition" og sørge for, at rullen sidder på sin base. 

Hvis håret er afkølet, når rullerne er i, kan kvinder montere en diffusertilbehør til deres hårtørrere og varme håret op i et minut før det afkøles i 10 minutter. Som hun siger: "det er den centrale ting, der gør en kæmpe forskel, ikke kun med hensyn til at få volumen, men at den volumen holder i flere timer i løbet af dagen”.