Teenager med verdens længste hår på 2 meter klippet: Hun er uigenkendelig

Virale historier

06/09/2023

Foto: Instagram @nilanshipatel_rapunzel
Foto: Instagram @nilanshipatel_rapunzel

Skrevet af Emil B.

Nilanshi Patel blev kaldt en "Rapunzel" lookalike på grund af hendes 2 meter lange lokker, men hun besluttede at klippe sit verdensrekord-breaking hår og ændrede sig fuldstændigt.

En 'Rapunzel' ser anderledes ud efter at have klippet hendes rekord-breaking lokker. Nilanshi Patels manke plejede at være 2 meter langt, hvilket var utrolig svært at vedligeholde.

Efter at have ladet sine lokker vokse, siden hun var seks år gammel, vandt hun en Guinness World Record for at have det 'længste hår på en teenager' som 18-årig.

Hun vaskede kun sit hår en gang om ugen, fordi det tog 30 minutter at tørre og en time at børste igennem. Teenageren påførte derefter en hjemmelavet olie, indholdet en familiehemmelighed, lavet af hendes mor.

I hverdagen måtte rekordholderen bære sit hår flettet eller i en knold for at holde det ude af vejen.

Markant ændring

Den unge kvinde fra Modasa, Gujarat, Indien, besluttede sig for en dramatisk ændring, da hun blev voksen. Hun fik sit hår klippet til en bob. To år senere ser hendes hår stadig virkelig godt ud.

Efter at have fået klippet det tilbage i 2021, donerede Nilanshi sine rekord-breaking afklip til Ripley's Believe It or Not! Museum i Hollywood, CA, USA.

På det tidspunkt sagde hun: "Mit hår gav mig meget og på grund af mit hår er jeg kendt som 'Rapunzel i det virkelige liv' – nu er det tid til at give igen.

Og hun uddybede: "Jeg elsker min nye frisure. Jeg er stolt over, at jeg sender mit hår til USA's museum – folk vil se det og lade sig inspirere af mit hår. Jeg er virkelig, virkelig glad ... I dag er en ny begyndelse, og jeg håber, jeg kommer til at bryde mange flere rekorder i fremtiden."

Og denne sommer delte Nilanshi et billede af hendes lokker på udstilling.

Hun delte, at hun planlægger at flyve ud for at se udstillingen i nær fremtid.

Foto: Instagram @nilanshipatel_rapunzel