”Min kæreste vil ikke støvsuge hundens hår” – Læs hans tarvelige forklaring

Kæledyr

02/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Kæresten vil ikke støvsuge hundens hår, og det skaber store diskussioner for parret.

At byde velkommen ind i dit hjem er en af livets store glæder. Uanset om du vælger en Yorkie eller en Grand Danois, vil din hund helt sikkert forvandle dit liv til det bedre. Men du ender sandsynligvis også med et hjem, der er mere fyldt med hår. Derfor er det absolut værd at finde ud af rengøringsaftaler, inden du henter din hvalp.

Men alt ting er ikke en dans på røde roser for et par.

Parret er kommet på kant med hinanden, fordi de ikke kunne blive enige om, hvem der skulle være ansvarlig for det største arbejde, når det kommer til at støvsuge. Manden nægter at støvsuge hundens hår op, som han finder indenfor sit hjem, da han ikke mener, at det er hans ansvar at tage sig af sin kærestes hund.

Parret flyttede sammen for ni måneder siden, og de har tre hunde sammen.

Den ene partner har en Cockapoo, efter at have bevidst valgt en hund, der ikke fælder, og den anden har en Jack Russell og en Dachshund.

Den dobbelte hundeejer forklarede i et indlæg: ”De fælder selvfølgelig en smule, jeg plejer normalt at støvsuge et par gange om dagen for at holde styr på det”.

Det skriver hun på Mumsnet.

 På den anden side har hendes partner ikke rørt støvsugeren en eneste gang i hele den tid, de har boet sammen: ”Hvis han bemærker et særligt slemt sted med hår, vil han normalt gøre mig opmærksom på det, så jeg henter støvsugeren, og jeg indrømmer, at nogle gange har svaret igen med ”hvis du ikke vil have det der, må du støvsuge det op”, også bliver han irriteret og fortæller mig, hvordan han valgte en Cookapoo af den grund”, forklarede hun.

Det er stadig uvist om parret er kommet på gode fod med hinanden.