Slå dig løs med søde julesyslerier

Sponseret indhold

06/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Charlotte Friis

Julen er hjerternes og hyggens fest, og hvis der er noget, som skaber hygge i de små hjem, så er det alle de søde kreative projekter, som vi springer ud i her ved juletid. Nedenunder har vi samlet en liste med gode kreative produkter, så du er klar til at springe ud i søde julesyslerier.
Alt det, som du står og mangler, samlet ét sted

Vinteren og julen står for døren, og det kalder selvfølgelig både på hjemmestrik og hyggelige syslerier. Hos Rito.dk har de oprettet en hel kategori kun med juleprodukter, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer inden for hobbyartikler.

Vil du fx forkæle dig selv med en adventskalender, har Rito.dk lavet to, som henvender sig til henholdsvis strik og hækling. Hver udgave indeholder garn og opskrifter, som er lige til at gå til, og der er derfor til timevis af hækle- og strikkehygge i kalenderne, som kommer med fire låger.

Mangler du et juletræstæppe eller en julekalender, finder du også et stort udvalg af broderikits på siden – broder fx et fint juletræstæppe med julemænd og dådyr, eller lav en julekalender til barnebarnet. Vi er fx helt vilde med denne søde kalender med tog og nisser.

Vil du give kreative julegaver, er der også hjælp at hente. På siden her finder du alle Rito.dk’s bud på julegaveideer til de kreative sjæle. Skal den entusiastiske strikker forkæles, kan du fx købe det her eksklusive rundpindesæt i birketræ, eller hvad med en garnvinde til at hjælpe kreativiteten lidt lettere på vej?  

Til børnebørnene har de også perlesæt og startpakker med opskrifter og garn, så de fx kan lære at strikke.

Mangler du strikkeopskrifter til den kolde tid, har Rito.dk også et stort udvalg. Strik fx den her megasøde julestriktrøje til barnebarnet, eller hvad med en fin striktrøje til svigerdatteren med juletræer? Vi er i hvert fald mere end klar til at hoppe i sådan en.

Skal der laves julepynt, finder du også et stort udvalg af alt, hvad hjertet begærer. Lav fx juletræer af læder, eller køb en stor juleklippepakke, så går du ikke ned på udstyr, når børnebørnene kommer på besøg.