Lille prins med overraskende julehilsen: Viser stort kunstnerisk talent

Royalt

25/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Prins George er måske kun ni år gammel, men arvingen til Englands trone har netop bevist, at han har et stort kunstnerisk talent. På et julekort har han malet et rensdyr, der viser et stort kunstnerisk overskud.

"Glædelig jul!" skriver de kongelige fra England på deres Instagram-profil. Prins William og hans hustru Kate Middleton delte samtidig et billede af det akvarelmaleri, som deres ældste søn, Prins George på ni, netop har malet.

Maleriet forestiller et brunt rensdyr med store runde øjne. Det er malet på blå baggrund. Hjorten får selskab af to fugle, hvor den ene sidder på ryggen af rensdyret, mens den anden sidder på geviret.

Der falder sne, som får billedet til at se vinterligt ud.

Rigtig mange brugere på Instagram er enige om, at den lille Prins George har et stort talent. Billedet har uden tvivl en kunstnerisk værdi, og det er svært at forestille sig, at kunstneren kun er ni år gammel.

Interessen for kunsten ligger til familien. Hans bedstefar, Kong Charles III, betragtes som en entusiastisk kunstner, der brænder for at male akvareller.

Georges mor Kate har endda en universitetsgrad i kunsthistorie og betragtes som en ambitiøs fotograf.

Det lille kunstværk er blevet liket 500.000 gange inden for de første timer.

"Det ser ud til, at nogen har arvet mors kunstneriske talenter! Tak fordi du deler dette med os, det er fantastisk," kommenterede en bruger blandt andre.

Se Prins Georges kunstværk her.