Fortryder intet: Harry udtaler sig om dokumentar

Royalt

24/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

I den seneste uge har Meghan og Harry ofte været i medierne på grund af deres kritiske udtalelser om kongehuset i forbindelse med derse dokumentar. Nu har de så udtalt sig og fortæller, at de ikke har nogle større fortrydelser.

Harry lettet over at fortælle sin historie

I dokumentarfilmen i seks dele hører vi om flytningen fra Storbrittannien til USA i et 90 minutter langt interview med Oprah Winfrey, og det er denne historie, Harry ikke fortryder at fortælle.

Her dykkede de ned i detaljerne om hele krisen, hvor Harry anklagede Kensington Palace for at undlade at støtte dem og manglende reaktion på kritikken i offentligheden.

Harry hævdede, at Paladsassistenter forhandlede historier om nogle kongelige for at undgå kritiske artikler om deres egne kongelige chefer.

Harry fortæller altså, at "Så hvis kommunikationsteamet vil være i stand til at fjerne en negativ historie om deres leder, vil de bytte og give dig noget om en andens leder," og tilføjer, at han har lavet en aftale med Prince William om ikke at gøre det, fordi, som han siger, "Jeg vil langt hellere blive ødelagt i pressen end at spille dette spil og indgå i sådanne handler."

Harrys tab på grund af brud med kongehuset

I dokumentaren fortæller Harry dog også, hvad han savner ved sin kongelige familie: "Jeg savner de ofte underlige familiesammenkomster, altså når vi alle er samlet under et tag på specielle dage om året.

Han tilføjer også, at der har været et kæmpe tab, efter han flyttede fra Storbritannien: "Jeg savner Storbritannien. Jeg savner mine venner," sige han og uddyber: "Jeg har også mistet et par venner i denne proces, fordi vi er gledet fra hinanden. Jeg ændrede mig og voksede fra mit miljø."

Dokumentaren, der lige nu kører på Netflix, er delt op i seks dele, og den har allerede tiltrukket sig massiv opmærksomhed. Faktisk er den blevet den mest sete Netflix dokumentar overhovedet med et seertal på hele 81,55 i den første uge.