Dansk prinsesse bygger hus i Frankrig

Royalt

17/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Louise S.

Selvom prins Joachims børn fra næste år ikke længere kan kalde sig prinser og prinsesse, har det ikke stået i vejen for julehyggen. Det deler familien glædeligt ud af på sociale medier, og vi har nu fået et indblik i, hvordan familien håndterer deres sidste tid som prinser og prinsesse.

Kongehuset deler ud af hverdagen

På Kongehuset Facebookside deler hele familien jævnligt billeder og videoer af, hvad de foretager sig i dagligdagen. Og i et nyligt indlæg har Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie delt en billedserie af sin datter, Prinsesse Athena, i gang med et byggeprojekt.

December er lig med julehygge

I billedserien ser vi Prinsesse Athena i fuld koncentration i gang med en juletradition – peberkagehuset. Med flot glasur og velbagte peberkager har hun stablet et peberkagehus sammen, som får mundvandet til at løbe hos de fleste. Og der er ikke skruet ned for detaljegraden. Peberkagehuset er flot pyntet med skorsten, guirlander og snefnug på toppen.

Lang byggetid – kort liggetid

Til opslaget har Kongehuset skrevet:

Kun fantasien sætter grænser, når Hendes Højhed Prinsesse Athena bygger sit peberkagehus 👩‍🍳

Huset pynter nu hjemme i Paris – lige indtil det bliver spist!

Og det kan vi godt forstå, at de har svært ved at holde fingrene fra, men har lyst til at sætte tænderne i!

Åbner op for befolkningen

På Facebooksiden viser Kongehuset et stort engagement og åbner op for, at familien Danmark kan følge med i, hvad de foretager sig til hverdag. De har også en Instagram, hvor de også deler billeder og videoer af både Hendes Majestæt Dronning Margrethe, hendes børn og børnebørn. Har du lyst til at følge Kongehuset på Facebook, kan du følge dette link:

https://www.facebook.com/detdanskekongehus

Et nyt liv i 2023

Fra den 1. januar venter der prins Joachims børn, Nikolai, Felix, Henrik og Athena et nyt liv med nye titler som grever og komtesse. Det blev nemlig for et par måneder siden besluttet af Hendes Majestæt Dronning Margrethe, at de skulle fratages deres titler som prinser og prinsesser. Hele situationen satte røre hos kongefamilien, der i disse tider er i gang med at forberede sig på deres nye liv.